Profiterer på tøft tempo?

Alf Tibur har vært matchet i tøffe lag i hele år og hører slett ikke hjemme i lunsjtrav. Vi mener bestemt det skal være svært gode sjanser for at vår banker avgjør til sin fordel til slutt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for gratis V5-tips.

Vi avslutter dagens rebus med å singelstreke 4 Alf Tibur. Soir Des Tibur-sønnen kan vise til hele fire triumfer, og mer en 120.000 kroner innkjørt så langt i år. 5-åringen har konkurrert i tøffe omgivelser hele veien, og formen er nå klart bedre enn raden. Det meste ble feil i den siste starten, men innsatsene forut for det tilsier at Lunde-traveren skal ha en topp vinnersjanse her mot svært overkommelig motstand. Det ligger an til en luftig åpning på dette løpet med kniving om posisjonene mellom duoen 2 Nermes Marceaux og 5 Ocean Prince. Disse hestene blir kjørt av kusker som ikke pleier å gi seg med det første, og det vil så absolutt vår banker dra fordel av.

Storfavoritt som innfrir?
I den fjerde avdelingen dukker det opp en hest som har vist talent langt utenom det vanlige i form av 5 Paris Texas. Gunslinger Spur-datteren ventet til hun ble 5 år før hun entret ovalen, men hvilken debut vi fikk se. 5-årshoppa vant overlegent på uanstrengt vis på sterke 17.5 i Drammen - det er sterke saker. Går alt normalt for seg legger trolig Gustavsen-traveren på til sin andre strake, og hun blir vår banker på de to minste forslagene. Vi er dog ikke helt komfortable med å satse alt på en urutinert hest som debuterer bak startbilens vinger, og når oppgangen er formidabel ved favorittfall tyr vi til noen garderinger på det store systemet.

Paris Texas blir fryktelig tung favoritt i V5-4 på Bjerke i dag.
Paris Texas blir fryktelig tung favoritt i V5-4 på Bjerke i dag.

De tre øvrige avdelingene ser på forhånd forholdsvis åpne ut, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 126 og 378 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt utgangshest-system med en innleveringspris på 1428 kroner. Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og følg løpene LIVE på NRK 2 kl. 13.30-14.30.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør