Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix

Pulis bedre enn Solskjær

Tony Pulis og hans Crystal Palace viste seg klart best mot Cardiff sist helg. Lørdag kan begavede Pulis sikre kontrakten med Crystal Palace.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Fulham har ikke noe valg
Oddstips 3: Holloway og Millwall til herlig odds
Tippetips: Vålerenga mye bedre enn forventet
V75 Forus: Vi jakter 41 millioner
V5 Forus: Nå er det dags for Lumiere
V5/V4 Charlottenlund: Carsten byr på siste nytt
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt
Påskefotball: Full oversikt over all fotball

Lørdagens langoddsprogram er som vanlig fullspekket med godbiter fra både England og resten av fotball-Europa. Her hjemme spilles det to tippeligakamper. Lillestrøm mot Viking med avspark kl 15.30, mens Haugesund tar imot Vålerenga kl 18.00. 

Dagens langskudd
Haugesund - Vålerenga

Ingen god start for fjorårets bronsevinner med kun ett poeng på de to første kampene. Jeg har sett laget i de to første kampene og blitt alt annet enn imponert. Svært middelmådige hjemme mot Lillestrøm i seriepremieren og direkte svake borte mot Start sist helg. 8-4-3 og 10-2-3 hjemme i Haugesund de to foregående sesongene og 5-2-0 på de sju siste tilsvarende mot Vålerenga. Michael Haukås og Eirik Mæland er uaktuelle til dagens kamp.

Et knallgodt Molde-lag ga ikke Vålerenga noen sjanser i seriepremieren på Aker Stadion for to uker siden. Mange var skuffet over Vålerenga i den kampen, men jeg ante nok at det var Molde som var gode i den kampen mer enn at Vålerenga var så svake. beviset på det fikk vi sist helg da Vålerenga hevet seg flere hakk og vant 3-1 hjemme mot Bodø/Glimt.

I den kampen presenterte nykommeren Vidar Ørn Kjartansson seg med to scoringer. Torger Børven leverte ikke scoringer på bestilling for Enga og Vålerenga kan endelig ha funnet seg en måltjuv (med all respekt for Morten Berre). 5-1-9 og 4-3-8 borte for Vålerenga de to siste sesongene og 0-2-5 på de sju siste tilsvarende i Haugesund. Kristofer Hæstad, Daniel Fredheim Holm og Lars Hirschfeld er skadet.

Jeg spiller mot statistikken her og baserer meg på det jeg har sett og da må vi teste et langskudd på Vålerenga til 3,55 i odds. 

Dagens spill
Crystal Palace - Aston Villa

Tony Oulis måtte kun se seg slått av Liverpool-manager Brendan Rodgers i kampen om å bli månedens managaer i mars, men montro om ikke Pulis burde fått den tittelen. Han overtok som Palace-manager 23. november i fjor, i det som lignet mission impossible. Med fem serierunder igjen (for lagene under streken - seks for Palace), har Pulis og Palace sju poeng ned til streken og ny kontrakt er berget. Solide 7-2-7 hjemme på Selhurst Park og råsterke 3-0 borte mot Cardiff sist helg.

Aston Villa er a poeng med Palace og ny kontrakt er mer eller mindre sikret. Kommer nå fra tre strake tap og skuffende nok er to av disse kommet på hjemmebane. 4-5-6 på bortebane er slett ikke så verst.

Palace-manager Tony Pulis har alle mann tilgjengelige før lørdagens kamp, mens Aston Villa må klare seg uten Benteke resten av sesongen. Langtidsskadde Libor Kozak, Charles N'Zogbia, Jores Okore, Nicklas Helenius og Gary Gardner er også ute. Agbonlahor, Fabian Delph og Karim El Ahmadi mistet alle sist helgs kamp mot Fulham, men er tilbake i ettermiddag. 

Palace peker seg ut som et av dagens beste spill og 1,90 på at Tony Pulis fullfører mirakelet og allerede i dag sikrer ny kontrakt er helt grei odds.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 67 Crystal Palace - Aston Villa 1,90 3,20 3,60
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør