SKADEPLAGET: Charlie Austin fikk en strålende sesongstart, men har mistet de fire siste kampene grunnet skade.
SKADEPLAGET: Charlie Austin fikk en strålende sesongstart, men har mistet de fire siste kampene grunnet skade. Foto: Scott Heavey (Pa Photos)

QPR sliter uten Charlie Austin

Charlie Austin starter neppe kampen mot Brentford fredag kveld, og blir naturligvis savnet.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sampdorias to annullerte scoringer i første omgang oppsummerer flyten vi har for tiden - selv om begge var korrekte. Heldigvis fikk vi inn Eder-scoring til 2,45 i andre omgang, dog.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 2:
Atletico har fått opp dampen
Langskudd: Alexander Meier kan sjokkere Bayern

TV-kampene: Slik er helgens oversikt
Tippemagasinet:
Se en ny episode

V5A Øvrevoll: Pirlo duger også på Øvrevoll

Det er en rekke spennende og favoritt-tunge kamper på fredagens langoddsprogram, og det bør være mange flotte underholdningsspill for de som vil se en fredagskamp.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Brentford - Queen's Park Rangers, H 2,10.

Noen ganger får managerbytter den absolutt optimale effekt. Det har skjedd i Brentford, som har endelig fått opp dampen.

Lee Carsley - som insisterer på at han ikke ønsker å være mer enn en midlertidig manager - startet Brentford-karrieren med to 2-0-tap for henholdsvis Derby og Birmingham, men har nå tre på rappen i ligaen. Sist helg var de overlegne da de slo Charlton hele 3-0.

Mye av grunnen til det er nok at skadeproblemene ikke lenger er så ille for hjemmelaget. De har fått tilbake nesten alle spillerne, og Carsley meldte torsdag at Sam Saunder og Lewis Macleod nærmer seg en retur, mens jota, Josh McEachran og Maxime Colin er tilbake først i desember. Carsley kan stille med den samme elleveren som sist.

Hjemme har de bare 2-1-3 denne sesongen, mye av det skyldes den regelrett grufulle sesongstarten. Nå er man tilbake til start og føler endelig at sesongen er i gang.

Dette er en tøff derby-kamp i Vest-London, så kampen vil fort bli jevnspilt. Men Brentford er virkelig i flytsonen og det tror jeg vil bikke det i deres favør.

Austin på benken
Nå har Queens Park Rangers-fansen blitt utålmodige: Charlie Austin på tilbake i aksjon, men han starter neppe kampen her. De har riktig nok klart seg bra uten Austin med syv poeng de siste fire, men han tilfører en helt annen kvalitet i dette laget.

QPR har startet sesongen under forventning og ligger på 10. plass. 2-1-3 er bortestatistikken og vi så i Premier League hvor enorm forskjell de var på hjemmelaget QPR og bortelaget QPR. De har scoret bare seks mål på reisefot denne sesongen.

Jay Emmanuel-Thomas har også gjort en bra figur i Austins skadefravær, og fortjener skryt for hvordan han umiddelbart steppet inn for Rangers. Førstnevnte starter også i kveld, skal vi tror rapportene.

Utenom Austin er det ingen merkbare fravær for gjestene.

Brentford har tre på rad og virker mye mer energirike og solide. QPR på bortebane skal man aldri stoler på, og jeg har stor på at Brentford vil innfri til helt godkjente 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør