Harry Redknapps QPR har vært helt ute av stand til å ta poeng på  bortebane denne sesongen.
Harry Redknapps QPR har vært helt ute av stand til å ta poeng på  bortebane denne sesongen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

QPRs utrolige bortestatistikk

Queens Park Rangers står med null poeng på bortebane så langt denne sesongen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips: 
Newcastle skal få kjørt seg
Tour de Ski:
  - Weng burde vært favoritt
Oddstips 1:
  Tottenham har noe på gang
Skiflyging Kulm:
   Prevc skal være klar favoritt
V75 Biri lørdag:
  Tjomsland byr på en Kjempe
V4 Romme (frist kl 12.45): Norgeskjenning som duger
V65 Odense (frist kl 18.25):Mønster fikser lørdagskvelden

Lørdagens langoddsprogram er spekket med spennende vinteridrett, men det er også full rulle i Premier League, Championship, La Liga og Serie A og hockeyligaene Get-ligaen, NHL og SHL.

Dagens oddstips 2

Burnley - Queens Park Rangers HBurnley har virkelig hevet spillet de siste rundene og har klart uavgjort borte mot både Newcastle og Manchester City. Hadde også fortjent minst ett poeng mot Liverpool tredje sist, men tapte 0-1. Spilte 1-1 mot formsterke Tottenham i FA-cupen forrige helg og skal ut i omkamp.

Gode prestasjoner til tross; det er ikke blitt noen seiere i denne perioden, og laget ligger fortsatt nest sist på tabellen.

Kaptein Jason Shackell og Michael Duff kan være tilbake etter skade, noe som er godt nytt for lagets forsvar ettersom Kevin Long og Stephen Ward er ute. Midtbanespilleren Matt Taylor er heller ikke klar.

QPR har tatt to poeng mer og ligger tre plasser over dagens motstander. Har bare tatt ett poeng på de tre siste seriekampene og gikk på et pinlig 0-3-tap hjemme for Sheffield United i FA-cupen forrige helg.

Sandro, Yun Suk-Young, Adel Taarabt og Alejandro Faurlin er ute med skader.

QPRs store akilleshæl de siste årene er lagets elendige prestasjoner på bortebane. Så langt denne sesongen er det blitt null poeng og 4-22 i målforskjell. Laget hadde heller ikke bedre enn 8-5-10 på bortebane (10. best) i opprykkssesongen i Championship forrigge sesong.

For to sesonger siden var laget nest dårligst på fremmed gress av PL-lagene (2-5-12), mens det gikk enda verre sesongen før det (3-2-14).

Vi tror Burnley endelig får betalt for prestasjonene mot bortesvake QPR og spiller H til 2,05.