Bildet er fra kampen mellom Ranheim og Brann tidligere i høst. Ranheims Daniel Kvande i duell med Branns Steffen Lie Skålevik. 
Bildet er fra kampen mellom Ranheim og Brann tidligere i høst. Ranheims Daniel Kvande i duell med Branns Steffen Lie Skålevik.  Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Ranheim jakter Tippeligaen

Sist onsdag avanserte Ranheim inn på playoff for første gang denne sesongen. Den plassen gir ikke trønderne fra seg.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Napoli setter skapet på plass
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
V64 Täby: Supersøndag med millionjackpot
V4 Hagmyren: Vrien omgang i Hudiksvall
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Søndagens langoddsprogram byr på en rekke spennende og avgjørende fotballkamper her hjemme i både Tippeligaen og OBOS-ligaen. I tillegg er programmet spekket med interessante oppgjør rundt omkring i fotball-Europa.

Strømmen - Ranheim B 2,35
Fire strake tap har sendt Strømmen rett inn i nedrykksstriden i OBOS-ligaen der så mange som ni lag kan rykke ned tre serierunder før slutt. Normalt hjemmesterke Strømmen står også med fire strake hjemmetap, og har et tøft program igjen. Etter denne venter bortekamp mot Hødd, før laget tar imot sterke Kristiansund hjemme i siste serierunde.

Ranheim står med 5-2-2 på de ni siste, men har også møtt tøff motstand i flere av disse. Tapene er kommer borte mot Jerv og hjemme mot Kristiansund, men nå står laget med fire uten tap. Ettersom Jerv tapte borte mot Brann onsdag kveld, er Ranheim for første gang denne sesongen inne på playoff, og det er heller ingen tvil om at Ranheim er blant de beste lagene i avdelingen. Har imidlertid ikke bedre enn 3-5-5 på bortebane, men de fire siste borte har gitt to seire, en uavgjort og ett tap (mot meget hjemmesterke Jerv).

Borteseire er ikke det man blir rikest av å spille på Langoddsen, men 2,35 på at Ranheim tar tre poeng her og enda et skritt nærmere playoff er klart godkjent og spilles.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør