ILLUSTRASJONSBILDE: Raufoss-spiller i duell med Rosenborgs Daniel Braaten i 2007-cupen.
ILLUSTRASJONSBILDE: Raufoss-spiller i duell med Rosenborgs Daniel Braaten i 2007-cupen. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Raufoss har stø kurs mot OBOS-ligaen

Raufoss har ledet hver runde fra start og virker å ha få problemer med opprykk i år.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny: 
Oddstips 2: IFK har en tofrontskrig
Tippekupongen: Kan Liverpool-helten sikre tippejubel?

EKSTRA V75 Axevalla: Untersteiner har bankeren
V65 Biri: Frekk V65-banker

Gleder du deg til Premier League? På Nettavisens helt nye Premier League-fantasy kan du allerede nå sette opp ditt lag. Hovedpremien er en VIP-tur til England neste sesong!

Av lørdagens tre tips, gikk to inn: Singelen til 2,05 og langskuddet til 3,40.

søndagens oddsprogram finner du kamper fra blant annet finst, dansk og svensk liga - samt vennskapskamper.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 14.55.
Raufoss + Fana, samlet odds 2,55.

Raufoss - Notodden, H 1,70
På en noe utfordrende oddsdag, har vi plukket ut et dobbeltspill fra Oddsen-ligaen.

Raufoss har fått en glitrende start på sesongen og 9-2-0 på de første elleve kampene er intet mindre enn imponerende.

Nå seiler de frem som klar opprykksfavoritt og de har ledet hele veien så langt. 5-0-0 hjemme er som forventet og de har vært utilnærmelige på eget gress.

Den totale målforskjellen på 33-7 sier også litt om dominasjonen Raufoss praktiserer for tiden. På hjemmebane har de 18-3 - ikke mindre imponerende. Det kan imidlertid hende de må klare seg uten superspissen Rocky Lekaj fremover - han har vært på prøvespill hos Viking og skal ha imponert.

Notodden har også åpnet godt og ligger på tredplass. På bortebane har de 3-1-1, som er en solid statistikk.

Spesielt den seneste formen har vært solid og de har klatret jevnt og trutt takket være fire strake seiere. Og motstanden har ikke vært så aller verst heller, så de kommer til kampen med to på at de kan slå hvem som helst.

Vi tror imidlertid det er en stor kvalitetsforskjell på lagene og vi tror 1,70 på hjemmeseier vil gi godt betalt. Men vi lar den ikke stå ukombinert:

Fana - Eidsvold Turn, H 1,50
Fana fikk en bunnsolid start på sesongen, men har falt litt på tabellen og ligger nå komfortabelt til på femteplass. 

De siste kampene har de tatt seks poeng på fire kamper, noe som må sies å være godkjent poengfangst. De har spilt tre bortekamper i denne perioden og kommet greit fra det.

Fana har imidlertid en jobb å gjøre på eget gress og står med 2-2-1 på sesongens første hjemmekamper, dog mot habil motstand.

Noen lag i Oddsen-ligaen må finne seg i å være geografisk langt unna nesten alle sine konkurrenter, og i år har Eidsvold Turn trukket det korteste strået.

Sportslig påvirker det naturligvis og de har vært på sisteplass de siste fem rundene. Bortestatistikken på 1-0-4 understreker dessverre hvor tøff situasjonen til gjestene er denne sesongen.

For nesten alle kampene går på sør-vestlandet for Eidsvold-laget, noe som ikke bare gir lang reisevei, men også store reiseregninger.

Selv om oddsen på 1,50 ikke er supertiltrekkende, tror vi Fana vil ha få problemer med å hamle opp med østlendingene i dag.

Samlet odds blir da 2,55.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus