Foto: Getty Images / All Over Press

Reading rykker forbi

Reading kan passere Blackpool med seier i dagens oppgjør på Bloomfield Road. Les dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
V75 Drammen: Superobjekt i V75!
Tippetips: Fortsetter Benteke scoringsshowet?
Oddstips: Everton vinner på hjemmebane

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, Premier League, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1, Superliga, Eredivisie, norsk 3.divisjon, Championship og League One.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Aston Villa – Liverpool H 3.60

Aston Villa greide ikke å ta nok en skalp borte mot Chelsea i midtuken, som endte med 1-2 tap. Men Paul Lamberts menn spilte seg frem til flere gode sjanser og kunne med litt bedre uttelling fått med seg poeng. Stiller med Christian Benteke på topp som står med 17 mål i serien i 2013, tre mer enn noen annen og bare Messi og Ronaldo har scoret mer i Europas fem største ligaer i år. Ciaran Clark og Chris Herd er tilgjengelig igjen, mens Nathan Baker er tvilsom.

Liverpool hadde flere skudd på mål enn noen andre Premier League lag forrige helg og burde ha avgjort mot Stoke lenge før slutt. Men det ble med det ene målet av Daniel Sturridge og de røde sikret seg sin første seier i seriepremieren på Anfield siden 2001. Men det kunne endt med et bittert poengtap hadde det ikke vært for Simon Mignolets dramatiske strafferedning rett før slutt. Til dagens kamp mangler fremdeles utestengte Luis Suarez, men Aly Cissokho (f), som ble hentet på lån fra Valencia denne uken, kan få sin debut.

Aston Villa ser farlige ut i år med Benteke og Agbonlahor på topp. Liverpool åpnet lovende, men slet med uttellingen. Dagens oppgjør ser åpent ut og vi finner helt klart mest verdi i hjemmeseier til 3.60 i odds.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Blackpool - Reading

Blackpool åpnet sesongen med to seiere, men både Barnsley og Doncaster må kunne kalles overkommelig motstand. Pool’ så ut til å ta tre nye poeng når Chris Basham scoret på en av lagets få sjanser borte mot Middlesbrough forrige helg, men hjemmelaget utlignet på overtid. Har dermed plukket bra med poeng innledningsvis, men laget har nok hatt litt hell med seg og de kommer neppe til å henge med i toppen utover i sesongen. Manager Paul Ince må greie seg uten Matt Phillips som denne uken solgt til QPR. Thomas Ince er tilbake fra karantene.

Reading ledet 2-0 og 3-1 hjemme mot Watford forrige helg, men gjestene leverte en sterk sluttspurt og utlignet på overtid. Likevel en frisk kamp av Reading som bød på flott spill offensivt. Åpnet sesongen med seier over Ipswich hjemme og uavgjort borte mot Bolton. Mistet mange profilerte spillere etter nedrykket i fjor, men har hentet inn gode forsterkninger, blant annet Wayne Bridges og Royston Drenthe, og viser at de kan kjempe om en snarlig retur. Den rutinerte midtstopperen Kaspars Gorkss er tilbake i troppen.

Blackpool har startet sesongen lovende, men motstanden har ikke vært all verden og det kan argumenteres med at de har vært noe heldig med uttellingen så langt. Reading hadde lite å by på i Premier League forrige sesong, men viser at de har slagkraft nok til kjempe i toppen av Championship. Tross at de står med færre poeng enn dagens motstander er det Reading som har imponert oss mest av de to, og hvis man sammenligner mannskapet er gjestene helt klar bedre stilt. Ingen bortekamp i Championship er enkel og det samme gjelder i dagens duell. Men til 2.35 lar vi oss friste på at det beste laget vinner.

Blackpool - Reading 2.60 3.10 2.35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør