Raheem Sterling har vært et av høstens få lyspunkter for Liverpool-manager Brendan Rodgers. Vi tror den kvikke midtbanespilleren blir for ensom mot Real Madrid i kveld.
Raheem Sterling har vært et av høstens få lyspunkter for Liverpool-manager Brendan Rodgers. Vi tror den kvikke midtbanespilleren blir for ensom mot Real Madrid i kveld. Foto: Adam Davy (PA / NTB scanpix)

Real nedtur for Liverpool

Vi levner Liverpool få sjanser i kveldens storkamp mot Real Madrid.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Du kan vinne millioner på CL
Oddstips:  Imponerte mot Real og Liverpool
V76 Bjerke:
Vi må spille favorittene
V4/V5 Täby:
Galoppfesten fortsetter

Det ble treff på begge dobbel-spillene tirsdag (Schalke + Porto til 2,88 i odds og Bournemouth + Derby til 2,64). Med pluss i regnskapet også mandag, har det blitt en strålende ukestart for oddstipsene.

Onsdag bugner det av flotte objekter i Champions League, men det spilles også kamper i SHL og Europa League i kveld. Sjekk oddsprogrammet her.

Dagens dobbel

Liverpool – Real Madrid B
Bayer Leverkusen - Zenit HLiverpool - Real Madrid B 1,70
Liverpool har slitt voldsomt etter at Daniel Sturridge ble skadet og er ikke i nærheten av nivået fra forrige sesong. Åpnet med en litt heldig hjemmeseier over Ludogorets og tapte 0-1 for Basel sist. Kunne ha klart et poeng i Sveits, men tapet var ikke direkte urettferdig.

Måtte ha hjelp av to QPR-forsvarere for å ta alle tre poengene i en heldig seier på bortebane søndag. Ligger på femteplass i Premier League selv om man bare har tatt 13 poeng på 8 matcher.

Daniel Sturridge er blitt bra av strekkskaden, men er for tiden ute med en leggskade og spiller ikke i kveld. Mamadou Sakho er heller ikke aktuell.

Real er i fryktinngytende form og har vunnet 5-0 i sine to siste seriekamper. Kom under tidlig i bortekampen mot Ludogorets og måtte slite for å ta alle tre poengene. I 5-1-oppgjøret hjemme mot Basel var det imidlertid aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende.

Gareth Bale og Sergio Ramos sliter med skader, og begge hviles i kveld. De franske landslagsspillerne Karim Benzema og Raphaël Varane stod over mot Levante sist, men har tatt turen til Liverpool.

I dagens forfatning er Liverpool flere hakk svakere enn et Real Madrid som har vunnet fem seriekamper på rad. De to eneste momentene som taler mot borteseier er skadene på stjernespillerne Bale og Ramos og det faktum at Real spiller El Clasico allerede om tre dager.

De regjerende mesterne har imidlertid ikke for vane å sette på bremsene i Champions League, og dette kan fort bli stygt for Liverpool.

Bayer Leverkusen – Zenit H 1,67
Leverkusen tapte den jevne åpningsmatchen mot Monaco 0-1 på bortebane og fulgte opp med en meget overbevisende seier over Benfica. Tyskerne vant skuddstatistikken 21-2 og kampen 3-1.

Har spilt uavgjort i de to siste seriekampene og ligger på sjetteplass med 13 poeng på 8 kamper i Bundesligaen.

Midtbanespillerne Simon Rolfes og Gonzalo Castro er ute med skader. Det er også noe usikkerhet rundt Sebastian Boenisch.

Zenit overrasket med 2-0 borte mot Benfica i åpningskampen. Spilte 11 mot 10 i mer enn tre firedeler av kampen, og det er ikke sikkert seieren hadde vært like trygg uten Artur Moraes’ utvisning. Spilte deretter 0-0 hjemme mot Monaco i en jevns affære.

Åpnet den russiske ligaen med seier i de første åtte kampene, men har nå spilt to uavgjorte på rad.

Den offensive midtbanespilleren Oleg Shatov er eneste usikkerhetsmoment.

Zenit har bare scoret mål i én av de tre siste kampene, og trener André Villas-Boas sa på pressekonferansen tirsdag at han ikke er tilfreds med lagets formutvikling.

Leverkusen imponerte stort mot Benfica, og vi tror tyskerne tar en ny hjemmeseier i kveld.

Samlet odds for dobbelen: 2,84


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør