Karim Benzema ble den store Real-helten i den første semifinalen. Men tviler på at han og lagkameratene har grunn til å juble etter kampslutt på Allianz Arena.
Karim Benzema ble den store Real-helten i den første semifinalen. Men tviler på at han og lagkameratene har grunn til å juble etter kampslutt på Allianz Arena. Foto: Paul White (Ap / NTB scanpix)

Real skjelver i Tyskland

Real Madrid var ille ute sist de spilte kamp i Tyskland. I kveld møter spanjolene en enda tøffere oppgave.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Odds 2:
Real skjelver i Tyskland
V4:
Visby byr opp til fest
V5 Bjerke:
Lukrativ lunsj
V64 Eskilstuna:En nytent panter

Sarpsborg leverte varene for oss i går, og det ble dermed en ny knalldag for Sportspills oddstips. I dag er Champions League-semfinalen mellom Bayern München og Real Madrid og to kamper fra Championship de mest spennende oppgjørene på oddsprogrammet.

Dagens spill
Bayern München – Real Madrid videre til finale, H 1,95

Den første semifinalekampen i Madrid ble akkurat så spennende som vi hadde håpet på, og som vi varslet i oddstipset før matchen, tok Real det første stikket.

1-0-seieren satt imidlertid langt inne, og det hadde ikke vært noe å si på om Bayern hadde klart uavgjort eller vunnet oppgjøret. Statistikken fra kampen viser at Bayern hadde ballen 65 prosent av tiden. Tyskerne hadde 15 cornere mot Reals 3. Det er sjelden kost for et Real-lag som pleier å dominere de aller fleste kampene hjemme på Santiago Bernabeu.

Real spilte returmatch i Tyskland også i kvartfinalen mot Borussia Dortmund. Det kunne fort ha gått riktig så galt. For den solide 3-0-seieren fra hjemmekampen var plutselig ikke så trygg da Marco Reus satte inn 2-0 allerede etter 37 minutters spill. Real holdt imidlertid stand resten av matchen til tross for at man tidvis var under stort press.

Real spilte uten Cristiano Ronaldo i Dortmund, men det var uansett urovekkende å se hvor lite punch laget hadde i det oppgjøret.

I kveld venter en motstander som er minst ett hakk bedre enn Dortmund. Bayern vant Bundesligaen rekordtidlig i vinter, og de siste ukene har det meste av fokuset dreid seg om Champions League. Det har resultert i litt manglende konsentrasjon i enkelte seriematcher de siste rundene. Bayern lå under 1-2 for Werder Bremen i helgen, men slo nådeløst tilbake og vant til slutt 5-2.

Holger Badstuber, Xherdan Shaqiri og Tom Starke er ute med skader. Thiago Alcantara er tilbake i trening, men han er trolig ikke klar for spill.

Real banket Osasuna 4-0 i helgen og har fortsatt mulighet til å slå Atletico Madrid i kampen om seriegullet. Da må imidlertid erkerivalen tape minst én av sine siste tre kamper samtidig som Real fortsetter å vinne sine matcher.

Den kneskadde trioen Alvaro Arbeloa, Jese Rodriguez og Sami Khedira er skadet for bortelaget, men det er en viss sjanse for at Khedira blir klar. Han starter nok eventuelt uansett på benken.

Bayern-seier betales med 1,62 i odds. Det er helt klart et aktuelt spill, men vi fristes mer av 1,95 på at Bayern går videre til finale eller handikapseier til Bayern til 2,50 i odds.

Når vi velger hvem som går videre-varianten, skyldes det at 1-0-seier til Bayern ikke er et utenkelig resultat. Real kommer trolig til å ligge svært lavt for å prøve å holde nullen så lenge som mulig, og selv om Bayern er i god form, har tyskerne trolig ikke toppnivået fra første del av sesongen inne akkurat nå.

Bayern München – Real Madrid videre til finale, H 1,95
Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens andre oddstips finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør