Englands lureste smil er signert Harry Redknapp.
Englands lureste smil er signert Harry Redknapp. Foto: Brian Lawless (Pa Photos)

Redknapp jakter en pangstart

Etter to forferdelige sesongåpninger fra tidligere Premier League-år, jakter Redknapp nå en drømmestart på comebacket.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Redknapp jakter på drømmeåpningen
Dagens langskudd: Hareide har råd til å tape
Dagens dobbel: Solskjær bør vinne hjemmeåpningen
Tippekupongen: Den klassiske tippekupongen er tilbake.

Det er ingen hemmelighet hva som er dagens høydepunkt på lørdagens langoddsprogram. Klokken 13.45 sparkes Premier League 2014/15 i gang!

I tillegg kan vi gledelig meddele at det har vært en helt enestående uke for Nettavisens oddseksperter så langt. Vi har fem treff de siste syv oddstipsene, samtidig som langskuddene gir godt betalt. Og tippekupongene har to ellevere på rad!

Dagens singel
QPR - Hull, H 2,30

Dagens singel

QPR - Hull H


Harry Redknapp er tilbake, og medfølgende er det mediesirkus som alltid omkranser han. Deadline day er enda ikke over, så tradisjonelt har han så vidt begynt, men på overgangsmarkedet har han gjort en veldig solid innsats.

QPR har noe å hevne på eget gress etter at de har tapt de to foregående Premier League-åpningene på hjemmebane med stygge sifre mot svake lag. I 2011 åpnet de med 0-4-tap for Bolton, mens året etter ble det 0-5 mot Swansea.

Var også veldig gode på hjemmebane forrige sesong, noe de er nødt til å være for å forlenge Premier League-kontrakten i år.

Adel Taarabt er ikke i kampform, men ville nok ikke spilt uansett. QPR har på papiret en veldig god tropp og laget har et veldig høyt maksnivå.

Hull har vært nøkterne denne overgangssommeren, men de har likevel forsterket laget. Spesielt Robert Snodgrass blir spennende, og nå har plutselig manager Steve Bruce mye å velge i helt på topp. De har alltid vært defensivt solide, men nå kan de virkelig bli en trussel også framover på banen.

Kun Sagbo er fraværende for the Tigers med sin suspensjon denne kampen.

Totalt sett har vi troen på Hull denne sesongen, hvis sekstendeplass i fjor lyver litt. Noe topplag er de ikke, men nederst i sumpen er de også for gode til å være.

Men i dagens åpningskamp møter de en god motstander med en lur manager, som jakter drømmestarten. Derfor gir vi Redknapp og QPR full tillit denne lørdagen, og til 2,30 må vi se på det som en særs god investering.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus