Aaron Samuel (19) fikk ikke tillit av Kjetil Rekdal og gikk til Sarpsborg i 2013. Der er det blitt 8 mål på 17 matcher så langt.
Aaron Samuel (19) fikk ikke tillit av Kjetil Rekdal og gikk til Sarpsborg i 2013. Der er det blitt 8 mål på 17 matcher så langt.

Rekdal får bank av eget vrakgods

Tøff bortekamp for Vålerenga i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:
Yttergård Jenssen skal til Bundesligaen
V4 Halmstad:
Lunsj med Petter
V64 Färjestad:
Berglöf regjerer i Halmstad

Det ble en strålende uke for Sportspills oddstips, der vi fikk inn 12 av 17 anbefalte singler og dobler og tilbakebetalingsprosenten ble på 175. Dermed er vi solid i pluss på tipsene for andre måned på rad.

Dagens oddprogram er flere hakk bedre enn vi er vant med på mandager, og vi kan spille på kamper fra både Tippeligaen, Premier League, Serie A og La Liga.

Dagens spill
Sarpsborg - Vålerenga H 2,20

Kampen kan du se direkte på TV 2 Sumo.
Kjetil Rekdal har gjort kvittet seg med en rekke spillere etter sitt comeback i Vålerenga, og i kveld skal VIF-forsvaret bryne seg på sine tidligere lagkamerater Aaron Samuel og Bojan Zajic.

Sarpsborg-duoen har tidvis glimret denne sesongen, og førstnevnte vil toppe toppscorerlisten i Tippeligaen dersom han skulle score i kveld.

Østfold-klubben åpnet med en sterk 3-0-seier over Brann, og har siden fulgt opp med uavgjort mot Sogndal (borte) og Start (hjemme). Forrige runde holdt man bra stand mot Molde lenge, men målene rant inn i feil ende den siste halvtimen, og tapet ble til slutt på 1-5.

Skademessig ser det meget bra ut – Martin Wiig er eneste fravær.

Vålerenga åpnet sesongen med et en meget svak bortekamp mot Molde, men har siden tatt sju av ni mulige poeng. Ser man imidlertid litt nærmere på disse resultatene, viser det seg at motstanden har vært meget svak. Glimt og Sandnes kommer nok til å slite med å ta særlig med på poeng på bortebane denne sesongen, og i VIFs bortekamp mot bunnlaget Haugesund kom utlikningen helt på tampen av kampen.

Andrekeeper Lars Hirschfeld er skadet. Nicolai Høgh rekker heller ikke kampen. Ellers ser det bra ut for Vålerenga.

Sarpsborg har 5-1-1 på de siste sju seriekampene på Stadion, mens VIF har 1-1-5 på sine sju siste på fremmed gress.

Vi er ikke overbevist om at VIF blir et topplag denne sesongen, og i kveld tror vi mest på hjemmelaget.

Sarpsborg - Vålerenga 2,20 - 3,25 - 2,85
Klikk her for å levere dette spillet

Sarpsborg - VIF kan du se direkte her.

Dagens andre oddtips kan du lese om her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus