Det har vært mye å juble for for Bristol City-spillerne denne sesongen. Her fra 3-0-seieren borte mot Port Vale i midten av september.
Det har vært mye å juble for for Bristol City-spillerne denne sesongen. Her fra 3-0-seieren borte mot Port Vale i midten av september. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Reservene er gode nok

League One-leder Bristol City stiller reservepreget i kveldens cupkamp.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: 
Hockey fra Sverige
V76 Bjerke:
Vi må ha svenskehjelp
V4/V5 Täby:
  Galopp så det suser i totoen

Onsdagens oddsprogram er preget av at det er landskampuke og pause i de aller fleste fotballigaene i Europa. Dermed er det flest objekter fra andre idretter enn fotball på menyen.

Dagens oddstips

Cheltenham – Bristol City BBristol City hadde en middelmådig sesong i League One i fjor etter å ha rykket ned fra Championship sesongen før. Har imidlertid spilt bunnsolid i høst og er det eneste laget som ikke har tapt i serien. Leder med fire poengs margin til Swindon.

Laget slapp første runde i Football League Trophy og starter cupspillet i kveld. Dette er en turnering der mange lag nedprioriteter de første rundene, og manager Steve Cotterill har varslet at han kommer til å la en del reserver slippe til etter å ha spilt med samme startellever i sju seriekamper på rad.

Det er imidlertid restriksjoner på hvor store utskiftninger lagene kan gjøre, og det er ventet at Cotterill gjør fem endringer på laget som spilte uavgjort borte mot Walsall for fire dager siden. Ja y Emmanuel-Thomas, Scott Wagstaff, Marlon Pack, Greg Cunningham, Wes Burns og Adam El-Abder spillere som kan få sjansen i kveld.

Aaron Wilbraham og Derrick Williams pådro seg smeller mot Walsall og er usikre, men resten av troppen er skadefri.

Cotterill hadde for øvrig stor suksess som manager for Cheltenham i en femårsperiode fra slutten av 90-tallet og er fortsatt en populær person blant fansen.

Cheltenham åpnet friskt i League Two, men har ikke vunnet på seks seriekamper og har rast ned til 10. plass.

Midtstopper Troy Brown og midtbanespilleren Jason Taylor er tilgjengelige etter å ha sonet karantene i 1-1-kampen hjemme mot AFC Wimbledon sist. Forsvareren Paul Black og midtbanespilleren Asa Hall er skadet.

Det ble gjort en del endringer på laget i første runde i Football League Trophy, som endte med 2-0-seier over League Two-bunnalget Oxford. Manager Mark Yates melder at han ikke kommer til å gjøre like mange endringer denne gangen, og at førsteellever kommer til å bli sterk.

Lagene møttes sist i en treningskamp i sommer. Da vant Bristol 4-1 på dagens bane.

Bristol City er det klart beste laget av disse to, og vi tror på borteseier selv om noen sultne reserver får sjansen fra start.

B spilles til 1,75 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør