Foto: hesteguiden.com

Reven forsyner seg grovt?

Ja, Olav Mikkelborg reiser til Momarken med en rekke flotte hester i kveld, og vi tror arbeidsmauren styrer et foreløpig andrevalg i spillet inn til sikker seier!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er neppe noen overdrivelse å si at alle som jobber innen trav legger ned flere arbeidstimer i uken enn hva som er normalt i forhold til andre bransjer, og stort sett står ikke innsatsen i stil i forhold til betalingen. All suksess er derfor alle vel undt, og en av de som så absolutt fortjener fremgang er Olav Mikkelborg. Vi tror ikke det er mange i bransjen som matcher ”reven” på antall timer han har lagt ned på det han brenner mest for opp igjennom årene, og vi tror mannen bak vår banker for dagen kan få en fin dag på jobb i kveld.

Nettavisen spilte inn flotte 6704 kroner på sine spill på Drammeni går!

I den andre avdelingen setter han seg opp bak 8 Stumne Saga, og med den siste innsatsen friskt i minne, tror vi sterkt på seier i en feilfri utgave. Viksås-traveren var en nervebunt som unghest, men som vi varslet forut for den siste starten innehar Spang Best-datteren skyhøy kapasitet (vant bl.a et løp på Bjerke som 4-åring med halve oppløpet!).

Det var en langt mer harmonisk utgave (utstyrt med modified-sulky, noe som var utenkelig i sin ungdom...) vi fikk se i Drammen i comebacket, og uten en insident runden igjen vinner jo 9-årshoppa det løpet sprettlett. Andrevalget i spillet ble nemlig dratt sist runden igjen ved den anledningen, og det skal nesten ikke være mulig å reparere til sølv på den banen etter et slikt opplegg. Løp i kroppen har normalt gjort veldig godt, og dagens konkurrenter egener seg ikke til å skremme.

Taper neppe feilfri
I den fjerde avdelingen er det 9 C.C. Ceventy Five som er Mikkelborg sitt seiersvåpen, og dersom den kapable Norvelous Hanover-sønnen oppfører seg, ja så ser konkurrentene trolig kun bakskoene av storfavoritten til slutt. 5-åringen har levert to strålende innsatser til sølv i tøffe lag nå på slutten, og mot klart enklere motstand garderer vi ikke på vårt minste spilleforslag. Det er dog nesten for godt til å være sant at den tidligere notoriske galoppøren skal gå tre feilfrie løp på rad, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på de to største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Svært kapable C.C. Ceventy Five og Olav Mikkelborg har flotte forutsetninger i V5-4.
Svært kapable C.C. Ceventy Five og Olav Mikkelborg har flotte forutsetninger i V5-4.

Øvrige vurderinger
V5-1: Jevnt over svak kvalitet på hestene her, og vinneren er slett ikke enkel å plukke. Bred gardering er derfor å anbefale, og vi stryker ingen på vårt største spilleforslag. Tilbake etter litt pause kommer 3 Shakira Spur, og vi tror fort Gunsliger Spur-datteren kan vise seg frem i en forbedret utgave (blir dessuten kuskeforsterket!). Gjerstad-traveren viste litt kapasitet ved enkelte anledninger i fjor, og fra et perfekt spor bak startbilens vinger blir fjerdevalget i spillet vår frekke utgang på det store systemet.

V5-3: Et lite felt svinger seg her opp bak bilen, men vinnerkandidatene er mange. Samlet opp til en seier har 6 Min Fønix gjort, og mot ikke alt for skarp motstand kan fulltrefferen her komme for den formtoppede Mr. Flirt-sønnen. Innsatsen til tredje i V65`en sist var mer enn godkjent (sterk sisterunde via sporene), og forut for det var Holmen-traveren sjette i et tøft V75-løp på nettopp dagens arena på tilsvarende distanse som dagens.

V5-5: Nydelig til i dette sprintløpet står 2 Nimbus F.H., og den fartsfylte S.J.`s Photo-sønnen kan ikke unngå å bli favoritt. Kolnes-traveren fullførte flott til sølv på 18.3 full vei sist bak en god Ysvink, og dagens distanse er midt i blinken. 5-åringen har dog vist litt varierende stridsmoral, og på dagens lange oppløp må favoritten yte maks for å kunne holde unna helt hjem.

Veldig bortglemt på kryssene i dette løpet er 10 Ask Superb med sine skarve 3 %, og når ny kusk Kai Johansen setter seg opp bak Cherry Superb-sønnen må vi være litt på vakt. Den mannen har det med å sjokke bak slike førstegangsoppsitt, og når 5-åringen her går ned en klasse (var ute i to tøffe V65-løp på slutten av fjoråret) krysser vi tidlig (sprint er også en fordel).

Vendepunktet?
Ja, vi får håpe det var det, for etter en heller tung periode satt allevåre spilleforslag klokkerent på Drammeni går, og totalt innspilt ble pene 6704 kroner. V5`en var ranket på herlige 2 rekker, og vi satte DDpå en rekke til deilige 20 ganger pengene!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 1365 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør