Arjen Robben kom til mange sjanser i det første kvartfinalemøtet mellom Manchester United og Bayern München.
Arjen Robben kom til mange sjanser i det første kvartfinalemøtet mellom Manchester United og Bayern München. Foto: Andrew Yates (Afp)

Robben bommer ikke i kveld

Arjen Robben spilte en strålende kamp på Old Trafford, men fant ikke veien til mål. Det gjør han i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige tips onsdag
Odds:
Barcelona vinner på femte forsøk
V4 Täby:Galopp med utbetalingsgaranti
V5 Billund:Toppene på plass

Champions League-kvartifinalene er det klart mest interessante på onsdagens oddsmeny. Midtukekupongen i Tipping er flyttet til fredag grunnet dårlig kamputvalg i kveld.

Dagens spill 2
Arjen Robben scorer mål 1,90

Bayern München var store favoritter i det første møtet i Manchester, men klarte bare å få ballen i mål én gang. Med 1-1 som utgangspunkt er det fortsatt en viss spenning i kampen om avansement, men det er mest på papiret.

For selv om United har hevet seg en god del de siste ukene og Bayern har gått på et par smeller i Bundesligaen, er tyskerne fortsatt et langt bedre lag enn United. Det er flere klassespillere, det er mer fart og bevegelighet, og samspillet og spilleplanen er bedre.

På Old Trafford spilte United svært defensivt, og statistikken viser at Bayern hadde ballen 70 prosent av tiden. Den totale skuddstatikken var 12-8 i favør bortelaget, og Bayern vant cornerstatistikken 6-3.

United kommer trolig til å ligge meget lavt også i kveld, men på Allianz Arena kan vi garantere at Bayern-spillerne kommer til å finne flere rom enn de gjorde på Old Trafford.

Det er imidlertid ikke aktuelt å spille hjemmeseier til stusselige 1,20 i odds, og heller ikke tysk handikapseier til 1,55 er interessant. Vi synes der er langt mer spennende å sette pengene på at Arjen Robben scorer mål.

Det nederlandske superstjernen var banens beste spiller i England, og hver gang han satte fart med ballen, fikk United-spillerne store problemer med å holde følge. Han kom også til en rekke målsjanser, og det er nesten et under at 30-åringen ikke fikk ballen i nettet.

Robben er en ringrev i Champions League og holder så godt som alltid toppnivå når det drar seg til i sluttspillet. I fjor avgjorde han finalen med scoring og målgivende, og i kveld tror vi han kommer til å bidra sterkt til Bayerns avansement.

Arjen Robben scorer mål ja/nei 1,90 - 1,63
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus