38 år, men like god. Francesco Totti.
38 år, men like god. Francesco Totti. Foto: Phil Noble (Reuters)

Roma slår tilbake

Etter et skuffende resultat i Champions League, er Roma glade for å returnere til den evige stad.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Full fres med Cagliari
Oddstips 3: Palermos supertalent avgjør
Tippetips: Barcelona leker ikke lenger
V4/V5 Täby: Galopp med Neuroth
V64 Ørebro:
Knallsuksess fredag - frekk V64-banker i dag

Vi har en strålende søndag foran oss med fotball fra hele Europa, og en rekke vintersportdueller på langoddsprogrammet.

Tipsmessig ble det en strålende lørdag for Nettavisen/Sportspill. Singelspillet på Rennes satt klokkerent lørdag kveld til herlig odds (2,60) og Charlie Austin gjorde som vi ba om i hjemmemøtet med Leicester. På vår langoddsdobbel røk vi dessverre på Burnley (1-1 hjemme mot Aston Villa) og på tippetipsene ble det en godt betalt tier (røk på Burnley og Bournemouth), men vi fanget Chelseas poengdeling borte mot Sunderland.

Søndag bankerspiller vi Roma i to dobler, og byr på et meget friskt singeltips fra Serie A, i tillegg til utførlig analyse av tippekupongen.

Dagens dobbel 1
Roma + Empoli, samlet odds 3,44

Dagens dobbel 1

Roma + Empoli H + H

Roma - Inter, H 1,72
Roma og Francesco Totti så lenge ut til å ta en meget imponerende seier i Moskva, men et absurd mål sørget for poengdeling med CSKA Moskva i sluttsekundene. Nå må de tilbake på vinnersporet for ikke å tape terreng til Juventus i Serie A.

Hjemmelaget har en feilfri hjemmestatistikk og har enda til gode å slippe inn mål på Stadio Olimpico. 14-0 i målforskjell og atten poeng på seks kamper er Serie As desidert beste hjemmestatistikk.

Rudi Garcia opplever en liten forsvarskrise, og Balzaretti, Castan og Torosidis er alle ute. Samtidig er Paredes utilgjengelig.

Inter-fansen håpet nok på en opptur med Roberto Mancini bak roret, men i derbyet mot Milan var de ikke spesielt imponerende. De tok et poeng etter å ha ligget under. Mancini har en stor jobb å gjøre med dette Inter og det vil ta tid.

På bortebane har de kun slått dumpekandidaten Cesena, og har seks poeng på seks bortekamper i serien, en ikke spesielt imponerende statistikk. På torsdag vant de i Europa League, men har samtidig to hviledager mindre enn dagens motstander.

Jonathan er sammen med viktige Nagatomo og Hernanes utilgjengelige grunnet skade.

Roma er et meget godt hjemmelag og ønsker naturligvis å returnere til vinnersporet. 1,72 er bra hjemmeodds på Roma og vi låser Roma i to dobler i dag.

Empoli - Atalanta, H 2,00
Hjemmelaget hadde lite tillit før sesongen, og undertegnede tippet dem på en 19. plass foran sesongen. Men i stedet for å slite stort har de vært et friskt pust med små, fottrappe spillere.

To kamper på rad har de nå vunnet, og det er sterkt å vinne både mot Lazio hjemme og Parma borte. På hjemmebane har de 2-1-3 og har gitt hard kamp til flere lag. Noen feilskjær har de absolutt, men maksnivået er overraskende høyt.

Ingen skader på dette Empoli-laget i dag.

Atalanta roter virkelig i bunnen og har ikke kommet i gang med sesongen på noen som helst måte. De har nå gått fem kamper uten tap og spesielt offensivt har de slitt - til tross for å ha en spiss som German Denis på laget, har de scoret ligaens færreste antall mål. Fem mål gir et målsnitt på under 0,5 per kamp.

De har vunnet borte mot Cagliari denne sesongen, men det er den eneste bortekampen de har scoret mål i. Bergamo-laget er utvilsomt Serie As tammeste.

Rosseti, Estigarribia og Boakye (suspendert) er utilgjengelige.

Empoli har to seiere på rad og de har all grunn til å vinne tre på rad. 2,00 er meget spennende odds på hjemmeseier og dobler oddsen på vårt spill.

Denne dobbelen har en samlet odds på 3,44.