Cristiano Ronaldo har funnet tonen med Gareth Bale, og i kveld skal vi tjene penger på at portugiseren scorer i sin sjette kamp på rad.
Cristiano Ronaldo har funnet tonen med Gareth Bale, og i kveld skal vi tjene penger på at portugiseren scorer i sin sjette kamp på rad. Foto: Paul White (Ap)

Ronaldo fortsetter scoringsshowet

Verdens beste spiller har scoret i fem kamper på rad før kveldens superviktige El Clasico.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tipping:
Seedorf i trøbbel
Odds:
Real smell for Barcelona
Odds:
Deilig, dansk dobbel
V5 Charlottenlund:
Rocky på Lunden
V64 Bollnäs:
Toppmøte og millionjakt

Det har vært en eventyrlig uke for Sportspills oddstips, og undertegnede har truffet på 11 av 13 dobler, singler og langskudd så langt. Lørdag gikk alle tre spillforslag inn.

Søndag er EL Clasico det klart mest spennende oppgjøret på programmet, men det er også en rekke andre interesante objekter å sette tennene i.

Dagens dobbel 2
Ronaldo scorer 1,80

Norsk Tipping har satt opp hele 17 objekter på oppgjøret mellom Real Madrid og Barcelona i kveld. Vi kan blant annet spille på over 3,5 mål, korrekt resultat, om spillere som Messi, Bale, Neymar og Ronaldo scorer og om det blir rødt kort i kampen. Du finner alle spillene her.

Tidligere i dag lanserte vi Real-seier til 2,20 i odds som dagens singel. Vi mener imidlertid at det er mer å hente fra oppgjøret.

Ronaldo er i sitt livs form og har knapt hatt så gode offensive medspillere som han har denne sesongen. Så langt er det blitt 41 mål fordelt på 37 kamper, og 25 av dem er kommet i de 24 seriekampene portugiseren har vært involvert i.

På de siste fem kampene i serie og cup er det blitt sju mål, og han har scoret i samtlige.

Vi har tidligere denne sesongen hatt suksess med våre tips på at Ronaldo scorer, og i kveld skal vi tjene penger på nytt.

Real Betis - Atletico Madrid B 1,55
Betis kom endelig inn i en god periode og sto med fem på rad i serie og cup uten tap. Så kom det en gedigen nedtur i Europa League torsdag. Laget hadde 2-0 å gå på etter bortemøtet med erkerivalen Sevilla, men tapte 0-2 på hjemmebane og ble slått ut på straffekonk.

Har ni poeng opp til sikker plass.

Leo Baptistao, som er lånt inn fra Atletico er ikke berettiget for spill i dag. I tillegg er flere spillere ute med skade.

Ettersom Atleticos to utfordrere i gullkampen møttes senere i kveld, har laget mulighet til å ta inn viktige poeng dersom det blir seier i kveld. Har vist god form i det siste og slo nylig ut Milan fra CL med 4-1 på hjemmebane.

Tiago soner karantene, mens Javi Manquillo er ute med skade.

Atletico er på jakt etter sitt første seriegull siden 1996, og da er bare seier godt nok mot et Betis-lag som garantert er slitne mentalt og fysisk etter Sevilla-tapet for tre dager siden.

Ronaldo scorer ja/nei 1,80 - 1,70
Real Betis - Atletico Madrid 5,20- 3,65 - 1,55
Samlet odds: 2,79
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus