Cristiano Ronaldo har scoret 11 mål i Champions League denne sesongen.
Cristiano Ronaldo har scoret 11 mål i Champions League denne sesongen.

Ronaldo hviler aldri

Real Madrid sparer flere spillere til kveldens kamp mot Schalke, men Ronaldo er som vanlig målkåt

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag
Odds:
Smertefull seier for QPR
V5 Leangen:Amanda banker gutta
V4 Boden:Vi garderer storfavorittene

Det har vært to strålende dager for Sportspills oddstips. Mandag ble det fullklaff for både singelen og langskuddet, og søndag traff vi på langskuddet og tre av fire singler (alle med nokså høy odds).

Tirsdag står Champions League på programmet, men vi kan blant annet også spille på en rekke kamper i England.

Vi startet dagen med to singelspill som du kan lese om her. Vi fortsetter med en over/under-dobbel i denne saken.

Dagens dobbel
Real Madrid – Schalke over 3,5 mål 1,70

Real Madrid vant det første møtet 6-1, og denne kampen er dermed en ren formalitet. Spanjolene spiller mot erkerivalen Barcelona på hjemme bane søndag, og flere spillere blir dermed hvilt til kveldens kamp. Ronaldo er imidlertid bekreftet i startoppstillingen.

Schalke ble knust 5-1 av Bayern München etter stortapet for Real Madrid, men har hevet seg på imponerende vis etter de to stjernesmellene. Først 4-0 over Hoffenheim, og sist 2-1 i en vanskelig bortekamp mot Augsburg. Julian Draxler er tilbake i toppform etter skadeavbrekket, og Klaas-Jan Huntelaar bøtter inn mål om dagen. Det har vært noe usikkerhet rundt sistnevnte, men det ser ut til at begge stjernespillerne starter i kveld. Det blir trolig en del rotasjoner ellers i laget.

Årets Real-utgave er av typen som scorer og scorer uansett hvor viktige eller uviktige kamper de spiller - spesielt på hjemmebane. Og med Ronaldo på topp er det nærmest garantert at laget scorer minst to-tre mål. Samtidig er duoen Draxler/Huntelaar i superform for bortelaget. Førstnevnte er ettertraktet av en rekke storklubber og ønsker vise at han duger på dette nivået, mens Huntelaar nok har lyst til å score mål på klubben han hadde et mislykket opphold i for fire år siden. 3-1 eller 4-2?

Charlton – Bournemouth under 2,5 mål 1,60
Mens vi satser pengene våre på målfest i det første objektet i denne dobbelen, går vi for en under-variant i det andre.

Charlton ligger på nedrykksplass i Championship, men har 3-4 kamper til gode på de andre bunnlagene. London-klubbens største problem er mangelen på solide angrepsspillere. Lagets toppscorer er Johnnie Jackson med fire mål, og så langt denne sesongen er det bare blitt 24 mål. Det er færrest i ligaen.

Forsvarsspillet er imidlertid patent. Det er bare blitt 41 baklengs, noe som er langt færre enn de andre bunnlagene.

Bournemouth er i god form om dagen, og står med 3-1-0 på de siste fire. Har ikke sluppet inn ett eneste mål i denne perioden og har 0-0, 1-0 og 1-0 på de siste tre kampene.

Charlton har spilt 0-0 i sine to kamper etter at Jose Riga tok over som manager, og laget scoret heller ikke i de to siste kampene til Chris Powell.

Hjemmelaget har altså ikke scoret på de siste fire kampene og har en toppscorer på fire mål denne sesongen, mens bortelaget har 2-0 i målforskjell på sine siste tre kamper. Vi blir overrasket hvis det scores tre mål eller mer i dette oppgjøret.

Real Madrid – Schalke over/under 3,5 mål 1,70
Charlton – Bournemouth over/under 2,5 mål 1,60
Samlet odds: 2,72
Klikk her for å levere denne dobbelen

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør