Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Rosenborg tar innpå teten

Med seier i Sogndal er gullet i sikte. Her er søndagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Pangstart for Chelsea
Oddstips 2: Rosenborg jakter gull
Tippetips: Duket for Viking
Premier League: Slik går det 2012/13

Langoddsen kan by på en variert meny, men objekter fra OL og en rekke europeiske fotballigaer. Her til lands er det full runde i Tippeligaen, Adeccoligaen og flere oppgjør i Oddsen-Ligaen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
58. Notodden - HamKam H 2,45

Vi vurderte denne til dagens spill, men finner så mye annet aktuelt at Notodden får stå for dagens langskudd. Notodden er sterke på eget gress og det er her de legger grunnlaget for en eventuell ny kontrakt. Halvparten av hjemmekampene er vunnet. HamKam gjorde mange gode kamper på rad, men i de to siste har det rent inn baklengsmål. Vi ser egentlig ingen grunner til at HamKam skal snu skuta akkurat på Notodden, og hjemmeseier til 2,45 er bedre odds enn vi hadde forventet.

Dagens avslag
21. Nest-Sotra - Jerv H 1,70

Heller svak form hos hjemmelaget for tiden, mens Jerv har begynt å vinne kamper. 2-1 borte mot Vard Haugesund er råsterkt, og med 3-3 mot MK forrige helg viste de at de scorer mange mål. Dette kan bortelaget vinne, og 1,70 på denne hjemmeseieren er vi langt unna å sette penger på.

Dagens spill
Vi startet dagen med et spill på Community Shield i England, kampen der regjerende Premier League-mester og FA-Cupmester møtes helgen før sesongstart. Her i dagens andre tips retter vi blikket mot Tippeligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

36. Sogndal - Rosenborg
Sogndal startet sesongen godt, men det har blitt langt mellom seirene den siste tiden. 1-4-5 på de ti siste har tatt laget ned mot nedrykksstrid, det er per i dag to poeng ned til streken. Tap 0-1 hjemme for Odd og 1-2 borte for Molde i de to siste. Ikke bedre enn 2-3-3 totalt på Fosshaugane.

Erik Bakke (m) er suspendert, mens Ulrik Flo returnerer fra suspensjon. Ness og Rudolfsen ute, men Stéphane Diarra Badji er tilbake fra OL-deltagelse for Senegal. Santos (a) som kom fra Djurgården bør også være klar for spill nå.

Rosenborg er videre i Europa League etter at de kjedet oss med 0-0 hjemme mot Servette FC tidligere i uken. De hadde 1-1 å gå på fra bortekampen. Nå venter Legia Warszawa i play-off før et eventuelt gruppespill. I Tippeligaen er de vaksinert mot tap, de har 4-5-0 siden de røk 0-1 for Hønefoss 16. mai. Meget god hjemmekamp mot Aalesund sist, da de vant 3-0. Bortestatistikken lyder 3-5-0 og de mange uavgjortene er grunnen til at det er seks poeng opp til Godset på toppen av tabellen.

Steffen Iversen (a) må trolig stå over igjen, men lite fravær ellers. Jaime Alas (m), Reginiussen (f), Tarik Elyounoussi (a) og Mikkel Diskerud (m) er alle blitt Rosenborg-spillere og kan være aktuelle både fra start og for innhopp her.

Det ble 0-0 i sesongens første møte. I dag kan det hende Rosenborg har noen trøtte bein, men de har også mange nye og friske bein, og vi mener de vinner dette, for Sogndal har ikke marginene med seg lenger. Rosenborg er rett og slett et bedre lag enn Sogndal for tiden, og vi spiller B til 1,85. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

36. Sogndal - Rosenborg 3,50 3,30 1,85

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør