MÅLTYV: Eder (til høyre) har utviklet seg til å bli en rett og slett komplett spiss for Sampdoria og Italia. Til venstre er backen Djamel Mesbah.
MÅLTYV: Eder (til høyre) har utviklet seg til å bli en rett og slett komplett spiss for Sampdoria og Italia. Til venstre er backen Djamel Mesbah. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Sampdoria blir ikke tatt seriøst

Sampdoria har 13 poeng fra fem hjemmekamper, men er fortsatt veldig godt betalt på hjemmebane.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble endelig litt tilbakebetaling etter noen dager med marginene kraftig imot, da en av torsdagens dobler til 2,48 i odds gikk inn. Vi var svært nære å få inn den andre dobbelen til 3,09, men en scoring imot i siste overtidsminutt spolerte festen vår.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Alltid målfest på Luigi Ferraris
Oddstips 3:
Eder er ustoppelig hjemme

V5A Bjerke; Nye utfordringer på Bjerke

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballkamper

Det er et par høyinteressante kamper på langoddsprogrammet denne torsdagen. Leeds får besøk av Blackburn, mens Sampdoria får besøk av Empoli. I tillegg spilles mye hockey på kontinentet.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Sampdoria - Empoli, H 2,15.

Denne kampen blinket seg ut umiddelbart da vi åpnet langoddsprogrammet og H-en frister virkelig. Sampdoria kom tilbake med voldsom kraft i helgen og rundspilte Hellas Verona 4-1.

Deres effektivitet kombinert med defensiv soliditet var rett og slett imponerende og det var bare ett lag på banen i store deler av kampen. Magiske Luis Muriel hadde en strålende kamp, mens Eder langt på vei har utviklet seg til den perfekte spissen for dette Sampdoria-laget.

Coda, Christodoulopoulous og Krsticic er definitivt ute. Djamel Mesbah er tvilsom. Ingen av disse var med i helgens overbevisende seier.

Nå kan man alltids argumentere for at Sampdoria er for sårbare defensivt til å kunne hevde seg i toppen. Men hjemme i Genova har de vært ustoppelige: 4-1-0 - med uavgjort bare mot Inter - er vanvittig bra. 14 scorede mål på fem kamper likeså. Nei, dette blir ingen lett match for Empoli.

Saponara tilbake
Empoli har vært svært ustabile denne sesongen, men ikke blitt så forferdelige som mange ventet. Spesielt på hjemmebane har de bitt godt fra seg, men borte har de kun tatt poeng mot da formsvake Udinese.

I helgen tok de en sterk 2-0-seier over et tafatt Genoa, der et mål rett før pause ble avgjørende. Til denne kampen kommer også stjernespilleren Riccardo Saponara tilbake, toppscorer med tre mål, som har nylig sonet tre kamper for munnbruk.

Mchedlidze, Cosio, Dermaku og Croce er alle skadet for gjestene, men ingen av dem hadde spilletid mot Genoa i helgen.

Her er det ingen vits å nøle. Vi har stor tro på at et Sampdoria i helt vanvittig hjemmeform vil innfri, og Empoli har hatt svært lite å stille opp med på bortebane denne sesongen.

Oddsen Norsk Tipping tilbyr er helt i markedstoppen og 2,15 på hjemmeseier er for godt til å si nei til. At Sampdoria ikke er større favoritt på hjemmebane etter det de har vist denne sesongen er noe merkelig, men det kan vi absolutt utnytte til vår fordel.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør