Seiersmaskin ordner cashen?

Nettavisen har ingen tro på at storfavoritten Feseth Nils går på et nederlag mot slett motstand i Bergen i kveld.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5A-tips.

Her kommer vårt DD-forslag (spillestopp kl. 20.35)

Starter ny seiersrekke?
Familien Olsen har gjort et godt stykke arbeid med deres egen 8 Feseth Nils som kommer ut i V5-3A etter at de fikk ham hjem fra Østlandet. Jærvsøfaks-sønnen har gjort seg helt om, og fremstår nå som en komplett løpshest. God i begge ender, noe som har gjort sitt til at triumfene har kommet tett, og vi mener bestemt at årets første seier blir bokført i dag. 7-åringen mistet en sko i sin siste start i Skien, og var ved den anledningen unnskyldt. I dag støter Olsentraveren på konkurrenter han slår syv dager i uken fra ”dødens”, og vi var aldri inne på å gardere storfavoritten.

Leder rundt om?
Tålmodighet er en dyd, og Ann Kornelia Hundhammer ser ut til å få betalt for strevet med sin øyensten 1 Eldalill i den fjerde avdelingen. I en alder av ni år har vel Prins Vinter-datteren knapt vært bedre, og her tror vi det ligger an til tet fra start til mål. 9-årshoppa er vant til å møte klart bedre hester enn dette, og seiersjansene synes gode. Innsatsen i sin siste start var det lite å utsette på der hun fikk andre på 33.1 full vei, hvor gode Ulknert ble for sterk.

Leder 1 Eldalill (her med Lars T. Hauge) og Camilla Rosendahl V5-4A rundt om i Bergen i kveld?
Leder 1 Eldalill (her med Lars T. Hauge) og Camilla Rosendahl V5-4A rundt om i Bergen i kveld?

Tre hester gjør opp i V5-finalen
Vi satser på at det holder med en trio i V5A-finalen. Nykommeren 10 Sunflare er vant til å møte klart bedre hester enn dette på Østlandet, og leverte en oppløftende innsats i sin første start i sin nye hjemby 10. januar hvor Confident Victory-sønnen spurtet storstilet til fjerde, og landet på 18.9 full vei. Med litt flyt på veien fra sitt bakspor synes seiersjansene gode for 6-åringen, som står meget pent inne i løpet. To outsidere finner vi i form av 2 Sweet And Deliberate, og 6 Ariella G.A. Førstnevnte svek med galopp sist hun gjestet Travparken, men vi tør ikke slippe Deliberate Speed-datteren riktig enda. Teten er innen rekkevidde i en feilfri utgave, og i så fall kan 7-årshoppa bli vond å fange. Sistnevnte er sylvass på en kortspeed, og klaffer det litt med posisjonen dukker nok Sugar Boy-datteren opp i rette enden.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 75 og 1.125 kroner der det største forslaget er en samlebong hvor vi forsøker å ta V5`en 15 ganger.

På det mellomste forslaget spiller vi et ringsystem som dekker tre løp. Ved å kreve at minst en av tre utgangshester vinner reduseres innleveringsprisen fra 1.344 til 462 kroner. Systemet er fylt ut på tre kuponger og kan kjøpes her.