Lewis Grabban (til venstre) feirer scoring mot Ipswich sammen med lagkamerat Kyle Lafferty.
Lewis Grabban (til venstre) feirer scoring mot Ipswich sammen med lagkamerat Kyle Lafferty. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Senker han gamleklubben også?

Grabban Lewis har fått en kanonstart på Norwich-karrieren og er toppscorer i Championship.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrig innhold fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
  Ny 12-er i dag?
Dagens dobbel:
Falcao tilbake der han slapp
Dagens dobbel 2:
Dobbel-moro i Serie A
Spill her:
  SuperLotto og Gull-Lotto samme kveld!
V75 Drammen:
   Voldsomme penger i omløp

Det er full rulle i alle de store ligaene i Europa i dag, og vi står derfor overfor et svært innholdsrikt langoddsprogram.

Les også:  12 rette og kjempetreff for oddstipsene

Dagens oddstips

Norwich - Bournemouth H

Norwich har klart den brutale overgangen til Championship meget bra og ser ut til å bli et stabilt topplag. Står med ni poeng og 7-2 i målforskjell. Er også videre til tredje runde i ligacupen etter seier over Crawley i midtuken.

Grabban Lewis har vært en åpenbaring etter overgangen fra Bournemouth og står allerede med fire nettkjenninger i serien. 26-åringen er blitt bedre og bedre de siste sesongene og scoret hele 22 mål for dagens motstander i fjor.

Martin Olsson er uaktuell grunnet familiære årsaker, mens Javier Garrido og Gary O'Neil betegnes som usikre. Ryan Bennett, Mark Bunn, Gary Hooper og Jonny Howsoner fortsatt ute, selv om de to sistnevnte har begynt med lett trening.

Bournemouth startet sesongen med full pott på de to første kampene, men tapte deretter for Nottingham i en kamp de hadde fortjent poeng. Fulgte så opp med 2-3-tap for Blackburn, men slo ut Northampton av ligacupen tirsdag.

Elliott Ward og Shaun MacDonald's ute med skader, mens Simon Franciser er høyst usikker.

Vi skal ikke undervurdere dette Bournemouth-laget, men Norwich fremstår for tiden som en klar opprykkskandidat og har vunnet samtlige tre hjemmekamper så langt. 2-1 og scoring av Grabban mot gamle lagkamerater?

H til 1,90 er dagens singeltips.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør