Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN (SCANPIX)

Seriestart i ishockey på oddsen

Nettavisen har tips og fyldig dekning av ishockey fra inn- og utland, sjekk kveldens kamper her.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Fortsetter der de slapp
Kärpät vant både serien og sluttspillet i fjor, og blir også i år en av de aller heteste gullkandidatene. De har mistet noen spillere til NHL, men de har også forsterket med solide navn som Jere Karalahti, Mikko Lehtonen og Kristian Kuusela. Hjemme hadde de sterke 20-3-4 i fjor.

Blues hadde en fin sesong i fjor med sin femteplass, og semifinaleplass i sluttspillet. Der ble de slått 3-0 i kamper av nettopp Kärpät. De har mistet mange spillere siden den gang, blant annet den viktige kanadenseren Martin Karyia. 8-6-10 på fremmed is i fjor. Kärpät er kanskje den største favoritten i år, og hjemme er de uhyre sterke. 1,60 er helt ok, og kan forsøkes med noen kroner.

Mange om beinet i Superettan
Bunkeflo har fem vriene kamper bak seg, men prestert sterke 4-0-1. Har dermed et ørlite håp om å kunne kapre den siste opprykksplassen. 6-0-5 totalt på eget gress. To faste returnerer etter skader, men like mange står igjen på skadelisten. Gjestene var overraskende gode første halvdel av sesongen, spilt seg ut av opprykkskampen med 3-1-6 på de ti siste. Ett poeng og null scoringer på de tre siste.

Åtvidaberg vant vårmøtet 2-1, denne gangen blir vertene favoritter. 2,15 kan brukes, uten at vi graver for dypt i lomma.