(Scanpix/REUTERS)

Sett penger på disse lagene

Nettavisen satser på to hjemmelag til 3,60 i totalodds. Sjekk dagens beste spill her!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Enkel oppgave
Wigan vant 1-0 da disse møttes 12. januar. Siden har vertene 1-0-4 på fem kamper, seieren kom her mot West Ham nest sist. Hadde fortjent bedre i 0-2-tapet for Sunderland i den påfølgende kampen. Med Edman klar for debut savner manager Bruce kun Taylor. Snart nedrykksklare Derby står fortsatt med sin ene seier fra september. 0-3-10 borte, 1-1 mot Birmingham på forrige reise. Savage og Ghaly returnerer. Få fravær av betydning.

Wigan er nødt til å ta tre poeng ved en slik anledning. Vi tror de innfrir og nøyer oss med 1,50 for hjemmeseieren.

Vertene vinner klart
Albion har bare én seier på de fem siste i ligaen. Knuste manager-løse Coventry hele 5-0 på bortebane i FA-cupen for en uke siden. Hjemme har det blitt 10-5-1 totalt. Hele 8 av 10 seirer har kommet med over ett måls margin. Midtbanen styrkes betraktelig med kaptein Greening og Koren tilbake i spill.

Hull kjemper om en play off-plass. Tapte 1-3 i det omvendte oppgjøret for en drøy måned siden. To seirer og tre strake poengdelinger siden den gang. Motstanden har vært heller svak. Garcia og Dawson er klarert for spill, Windass testes lørdag formiddag. Barmby er uaktuell.

Vertene er nede på fjerdeplass, men fortsatt den mest betrodde opprykkskandidaten. Får vår fulle tillit mot et Hull som trives best på eget gress, seier med minst to mål spilles.

Flere tips får du i Sport og Spill på TV 2 Zebra fra kl. 14.00

Mest lest