Foto: Illustrasjonsbilde

Setter pengene på SHLs formlag

Treffer Hockey-Pelle med tipsene også torsdag?

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble fullklaff for dobbelen til vår svenske tipsekspert Hockey-Pelle onsdag. Her er er hans vurderinger av torsdagens matcher i SHL:

Frölunda - Skellefteå (4. plass – 1. plass )
Frölunda gjorde det meste riktig sist, men tillot Brynäs å komme inn i matchen i siste periode – og da ble det unødvendig spennende på slutten. Så bra ut i ”over- og undertallsspill”, og laget viste en god arbeidsmoral. Samtidig var pasningsspillet raskt og kreativt. Trener Roger Rönnberg kommer ikke til å gjøre noen radikale endringer til kveldens match.

Skellefteå måtte slite for seieren borte mot Leksand sist, men vant likevel fortjent. Har skaffet seg en luke ned til de nærmeste konkurrentene og ser virkelig sterke ut. Klarer å finne måter å vinne/ta poeng på selv når ikke spillet sitter hundre prosent.

Kan stille en tilnærme fulltallig tropp her, men er litt for stor favoritt på oddsen. Frölunda kommer til å ofre mye for å ta poeng i kveld, og det kan være verdt å sette noen slanter på U til 3,75 i odds.

Odds på kampen: 2,70 - 2,75 - 1,85

Brynäs - Modo (6. plass - 9. plass)
Brynäs er i litt motvind om dagen og står med tre tap på rad. Innsatsen mot Frölunda sist var imidlertid et lite steg i riktig retning. Den dyktige forwarden Daniel Brodin er nye på skadelisten.

Modo har fått inn Kyle Cumiskey på backplassen, og laget er i klar fremgang. Hadde imidlertid en del flyt sist, da Färjestad fikk slippe til med hele 53 skudd (31 på mål). Savner den solide backen Oscar Hedman, og har også fått den viktige offensive brikken Gustav Possler (åtte mål) på skadelisten.

Det beste hadde vært å satse på HU her, men det objektet har ikke Norsk Tipping på programmet. H til 1,90 blir dermed tipset på denne kampene.

Odds på kampen: 1,90 3,70 - 2,65

Växjö - Färjestad (5. plass - 11. plass)
Växjö har kunnet stille med en skadefri tropp den siste tiden, og det synes på resultatene. Laget spilte bra også i innledningen på sesongen selv om poengene uteble, så jeg er ikke overrasket over at det er blitt seier i fem av de siste seks matchene.

Färjestad har problemer både på og utenfor isen (sportssjef Jörgen Jönsson har valgt å trekke seg). Sliter fortsatt med en del skader, og formen sitter ikke.

Växjö har gode sjanser til å ta alle poengene.

Odds på kampen: 1,95 - 3,70 - 2,55

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør