Atletico Madrid's manager Diego Simeone maner sine spillere til dyst i hjemmemøtet mot Las Palmas i seriepremieren.
(AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's manager Diego Simeone maner sine spillere til dyst i hjemmemøtet mot Las Palmas i seriepremieren. (AP Photo/Francisco Seco) Foto: Francisco Seco (Ap)

Simeone jakter storskalp

Atletico Madrid og Diego Simeone tar imot Barcelona hjemme lørdag kveld. Det blir alt annet enn lett enn lett match for Barcelona.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Det må være fordel United
Oddstips 2: Malmö på fortsatt gulljakt
Oddslangskudd: West Bromwich burde vært favoritt
Tippetips: Hvem skal stoppe Manchester City?
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V75 Bjerke søndag: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke søndag: Lettløst med samlebonger

En vidunderlig lørdag står foran oss med en masse herlige objekter på Langoddsen, nå som klubbfotballen ruller igjen etter landslagspausen. Hobro gjorde jobben hjemme mot Aarhus fredag og sørget for herlig treff for vårt singelspill til solide 3,40 i odds. Lørdag byr vi på fire oddstips og utførlige tippetips.

Atletico Madrid - Barcelona H 2,95
Helgens storkamp i La Liga som dessverre ikke er tilgjengeli på noen norske TV-kanaler ettersom det fortsatt ikke er noen løsning på hvem som skal sende La Liga denne sesongen.

Perfekt seriestart for Atletico Madrid som står med full pott, seks poeng og 4-0 i målforskjell etter de to første serierundene. Serieåpnet med 1-0 hjemme mot nyoprykkede Las Palmas, mens sterke Sevilla ble slått 3-0 borte i den andre runden. Nå var kanskje det litt misvisende resultat, Sevilla vant blant annet cornerstatistikken 11-1 i den kampen, men som kjent er det ikke antall cornere som hvilket lag som vinner fotballkamper.

Fra sist sesong er Mario Mandzukic borte, det samme er Arda Turan. Inn er kommet Jackson Martinez fra Porto, Oliver Torres er tilbake fra samme klubb etter å ha blitt lånt ut forrige sesong og imponert stort i Porto og han blir en klar tilvekst. I tillegg er Carrasco kommet fra Monaco og det er trolig riktig å si at Atletico Madrid er styrket siden forrige sesong.

Barcelona har også handlet i sommer og to nye er kommet til, begge midtbanespillere. Aleix Vidal er hentet fra Sevilla, mens altså Arda Turan er ankommet fra Atletico Madrid. Pga registreringsforbudet får imidlertid ingen av disse to debutere før i januar. Også Barcelona står med full pott etter de to første serierundene, men har nøyd seg med 1-0 seire i begge åpningskampene. Den faste La Liga-keeperen Carlos Bravo rekker ikke kampen, det betyr at Marc-Andre Ter Stegen vokter buret lørdag kveld. Forsvarssjef Gerard Pique soner fortsatt karantene.

Det er tidlig i sesongen, og normalt skal det kunne være fordel Atletico Madrid i denne typen oppgjør. Barca har viktige defensive fravær, mens hjemmelaget er helt skadefritt.

Hjemmeoddsen på 2,95 er så fristende at vi må prøve denne lørdag kveld, vel vitende om at det står 0-4-1 på de fem siste tilsvarende seriekampene på Vicente Calderon.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør