Tyskeren Simon Schempp vant fellesstarten i Ruhpolding sist søndag.
Tyskeren Simon Schempp vant fellesstarten i Ruhpolding sist søndag. Foto: Christof Stache (Afp)

Simon gir Ole Einar kamp

Skiskytterne er på plass i Anterselva, og torsdag er det sprint for gutta som gjelder. Tyskeren Simon Schempp vant øvelsen i fjor og er i knallform.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:Tunisia skal til sluttspillet
Oddstips 2: 
Taper ikke tre på rad
V5 Bjerke:
  GV med turbo
V65 Bergen:
Jackpotfest i kveld
V4 Mantorp:
  Spennende lunsj

Skiskyttersirkuset fortsetter og denne uken har de ankommet italienske Anterselva. Sprint, jaktstart og stafett står på programmet både for gutta og jentene, og det starter altså i dag med sprint for gutta.

Forrige uke lanserte vi flere spill i Ruhpolding og traff brukbart med disse, men søndag hadde vi ikke marginene med oss. Vinnerspillet på Johannes Thingnes Bø ble ødelagt av at Bø kolliderte med Jakov Fak i tetgruppen midtveis i løpet, og duellen Alexander Os mot Fredrik Lindstrøm røk med minste mulige margin.

Skiskyting Anterselva

Bjørndalen - Schempp B

Ole Einar Bjørndalen - Simon Schempp B 1,85
I fellesstarten sist søndag så var Ole Einar Bjørndalen blant annet satt i duell med tyskeren Simon Schempp. Da var oddsen på Ole Einar 1,65 og 2,00 på Schempp. Det var en duell der vi lenge vurderte spill på Simon Schempp, men vi droppet denne.

Vant begge løpene i fjor
I dag er de igjen satt i duell mot hverandre, og nå står Ole Einar til 1,70 og Scehempp til 1,85. Det betyr at oddsen på Schempp må være spillbar i dag også. Den godeste Schempp vant som kjent fellesstarten sist søndag og historien gir oss enda mer tyngde bak spillet. Gutta var i Anterselva også i fjor og hvem vant både sprinten og jaktstarten? Jo, det gjorde nettopp Simon Schempp. Nå skal det tillegges at vinter-OL i Sotsji var bare noen uker unna på det tidspunktet, så noen løpere manglet, men det beviser uansett at formsterke Schempp behersker høyden i Anterselva utmerket.

Svakhetstegn i sporet
Ole Einar Bjørndalen ble nummer to på sprinten i Ruhpolding sist uke, men har vist sviktende tendenser i langrennssporet de siste ukene (det snur dog fort i denne sporten). Således må det være verdi i et spill på at Simon Schempp er foran Ole Einar Bjørndalen i mål i dag til fine 1,85 i odds.