Nancy har dedikerte fans selv om laget ikke har spilt bra i vinter.
Nancy har dedikerte fans selv om laget ikke har spilt bra i vinter. Foto: Romain Lafabregue (Afp)

Siste sjanse for opprykk

Nancy var tippet som en opprykkskandidat i Ligue 2, men nå begynner det å haste med å ta poeng.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:
Tøft program for Chelsea-dödaren
V65 Leangen: 
Dama som er uslåelig
V64 Halmstad:
Åpen og spennende omgang
V4 Östersund: 
Bergh har bankeren

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Serie A, La Liga, League One, 2. Bundesliga og Ligue 2.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips

Nancy - Brest H


Nancy kjempet i toppen av Ligue 2 hele høsten, men har opplevd en poengtørke av dimensjoner i vinter. Har bare tatt to poeng på de siste åtte kampene og ligger på 11. plass før 23. runde avsluttes med denne kampen.

Opp til Dijon og Brest på direkte opprykk skiller det ni poeng, og det er nesten nødt til å bli seier i kveld dersom opprykksdrømmen fortsatt skal leve.

Laget kommer fra 1-1 borte mot brukbare Nimes forrige helg. Ifølge rapportene spilte Nancy en og god kamp og hadde fortjent seieren. Står med 4-5-2 og 14-11 i målforskjell på hjemmebane.

Fraværsmessig ser det bra ut.

Brest er en av de største og mest solide lagene i ligaen og ligger for tiden på andreplass. Er et vanskelig lag å slå og står med gjerrige 25-12 i målforskjell.

Så ut til å ta en oppskriftsmessig 1-0-seier mot Orleans forrige runde, men bortelaget utliknet på overtid og sørget for poengdeling.

Til kveldens kamp stiller Brest kraftig svekket fremover på banen. Toppscorer Alexandre Alphonse (6 mål) og spisskollega Mamadou Samassa er ute med skader. Det samme er den viktige offensive midtbanespilleren Bruno Grougi (5 mål).

I tillegg er venstrebacken Wilfried Moimbe suspendert og høyrebacken Gaetan Belaud skadet.

Brest har ikke bedre enn 3-5-3 på bortebane og står med kun ni mål på elleve kamper på fremmed gress. I dag er lagets to klart viktigste offensive spillere ute.

Selv om Nancy har vært ute av slag i vinter, har laget spilt bedre enn resultatene viser. Laget har «spart opp» til en seier i vinter, og vi tror den kommer i kveld. H spilles til 2,30 i odds.

Kampstart: 20.00.