Bare seier er godt nok for Tom Nordlie.
Bare seier er godt nok for Tom Nordlie. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Siste sjanse for Tom Nordlie

To runder gjenstår, og det er to kamper Sandnes Ulf må vinne. Vi tror de ikke er sjanseløse i kamp én.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Fagermo avviser Rosenborg igjen
Oddstips 2: Manchester skal farges lyseblå
Tippekupongen:
Bonuspotten er på 4,8 millioner

Søndagsfesten på langoddsprogrammet er uten sidestykke. November kunne ikke startet på en bedre måte! Nå er det for eksempel nest siste runde i Tippeligaen.

I tillegg anbefaler vi å like Sportspills Facebook-side for å kunne gi deg daglige oppdateringer på det som rører seg i vår verden.

Lørdagen fikk en fin uttelling, og en dobbel til 3,33 i odds sammen med langskuddet på 3,30 gikk rett inn.

Dagens langskudd
Start - Sandnes Ulf, B 3,70

Dagens langskudd

Start – Sandnes Ulf B

Start tapte fortjent 4-1 mot LSK forrige runde, og det er forståelig - de har meget lite å spille for. 5-3-6 er godkjent hjemmestatistikk, men ikke mer.

Mons Ivar Mjelde er trolig veldig fornøyd med det laget hans har prestert denne høsten. I en periode på fem kamper tok de fire seire og sikret langt på vei plassen.

Likevel er det ikke til å stikke under en stol at de har sine problemer. Angriperne har fått mye av oppmerksomheten, for bakover er de veldig gjestfrie. Med to innslupne mål i snitt hver kamp, er de Tippeligaens mest generøse.

Jesper Mathisen er ute resten av sesongen. Håkon Opdal er tilbake i trening, men er ikke med i søndagens tropp. Fernando Paniagua er usikker.

Vinn eller forsvinn x 2
Sandnes Ulf har på sin side to helt avgjørende kamper igjen. Dette er den første. De har enda ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Dette virker som en passende tid å vinne den første bortekampen.

Siste hjemmekamp er mot Aalesund, noe som er overkommelig motstand. Også de er ferdigspilte. Men vinner de ikke dag, er de ferdige.

Emil Johansson og Malaury Martin er uaktuelle. Avni Pepa og Erik Tønne er usikre. Diego Rubio er suspendert.

Det er kun ett lag med noe å spille for denne søndagen. Vinner ikke Sandnes Ulf, så rykker de ned. Derfor tror vi ren desperasjon vil sørge for borteseier til en meget pen odds på 3,70.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør