Foto: SCANPIX

Sjekk dagens luringer på oddsen

Nettavisen satser på to dobler i dag - den ene til nesten 20 ganger pengene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Vertene i medvind
QPR har skiftet ut store deler av mannskapet siden sesongstart. 3-0-2 på de fem siste i ligaen, etter 1-2-tap i en sjansefylt kamp mot Sheffield United sist. Få fravær med Leigertwood og Mancienne tilbake i spill. Barnsley med målrike kamper og mange poengdelinger den siste måneden. Røk 1-3 for Norwich sist, etter 12 hjemmekamper uten tap. Borte har det blitt ni kamper på rad uten seier, 1-5-7 totalt. McCann er solgt, Tininho hentet på lån.

Hjemmelaget har definitivt hevet seg etter flittig bruk av sjekkheftet. Blir klare favoritter mot et Barnsley som sliter veldig defensivt, vi slår til på brukbare 1,70.

"Eagles" flyr høyt
Crystal Palace dokumenterte sin klare fremgang med 3-0-seier over Wolves på Molineux sist. 8-3-0 på de 11 siste har ført laget opp på play off, syv poeng bak dagens motstander på direkte opprykk. Butterfield og Ifill er usikre, Craig uaktuell.

Bristol City ligger meget overraskende på andreplass når serien er godt og vel halvveis. Det er meget imponerende av nykommerne, som scorer høyt på vilje og innsats med en tropp uten stjerner. Kaptein Carey er ikke tilbake i dag heller.

Vi gir Palace et klart favorittstempel, veien til direkte opprykk er veldig kort med seier i denne. 1,85 hører hjemme på bongen i dag.

Dristig langskudd
Vi forsøker også en liten innsats på en dobbel til nesten 19 i odds. Sunderland var gode sist, og seks blank mot ustabile Tottenham har verdi. Den kombineres med uavgjort i Stoke-Preston, hvor vi også mener at hjemmelaget er overvurdert i oddssettingen. Disse og resten av dagens vurderte kamper finner du via lenken øverst i artikkelen. Klikk på markeringene for å få frem analyse.