Foto: Lars Hedelin (Scanpix)

Sjekk denne gulloddsen

Hockey-Pelle lanserer et meget spennende spill til 2,10 i odds.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Färjestad – Frölunda
European Trophy, gruppe A.

Frölunda gjør sine saker bra i SHL, men jeg blir overrasket hvis de kommer opp på samme nivå i kveld. Hvorfor? Laget er klart svekket. Max Görtz er skadet, og en rekke spillere er på landslagsoppdrag. Johan Klingberg og Joel Lundqvist skal representere Tre Kronor i Channel One Cup. I tillegg er Erik Karlsson, Anton Karlsson, Alexander Wennberg og Sebastian Collberg på tur med ”Småkronorna”.

Det blir ikke lett å få satt sammen slagkraftige rekker, og klubben har lånt inn Jordan Smotherman fra Karlskrona i Allsvenskan.

Färjestad varierer i SHL, men har varslet at de satser fullt på klubbturneringen European Trophy. Kan også glede seg over at skadesituasjonen er bedre. Milan Gulas er friskmeldt, og Richard Wallin er tilbake i trening. Han er med i Berlin og kommer trolig til å kunne bidra selv om han er rusten. Anders Bastiansen er ikke klar for spill (skadet), og Ludwig Byström er opptatt med spill ofr JVM-laget. Bortsett fra dem er alle spillere tilgjengelig.

Svenska Spel har senket oddsen på H til 2,00, så 2,10 hos Norsk Tipping er godt betalt.

Odds på matchen: 2,10 - 3,65 - 2,50

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør