Sjekk vårt spenstige oddsspill

Nettavisen går for de store pengene i dag. Morten Gamst Pedersen og Blackburn er et av lagene som får tillit.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Nedturen fortsetter
0-4, 0-4 og 0-4 er vertenes tre siste resultater. Har møtt gode lag, men ikke vært til å kjenne igjen når man tenker på det laget som kjempet Liverpool og United i senk for noen måneder siden. Ikke uventet har det blitt mye negativt fokus og fordeling av skyld fra omverden. Har hatt godt tak på dagens motstander her de siste sesongene. Upson kan være tilbake, men på skadelisten står stadig Faubert, Gabbidon, Etherington, Bowyer, Dyer og Bellamy. Boa Morte soner karantene, Noble er tilbake fra skade.

Blackburn så ut til å gå mot sin andre heldige 1-0-seier på rad, før Fulham utlignet og klarte 1-1 for en uke siden. Kun tapt én av de ti siste, og det var borte mot Arsenal. 6-5-3 på fremmed gress er bedre enn på eget. I tillegg til langtidsskadde Nelsen, er Reid tvilsom. Dunne og Emerton forventes klare igjen.

Blackburn har ikke spilt over evne den siste tiden, men lar heller ikke motstanderne få til mye. Har målscoreren hjemmelaget savner i Santa Cruz, for ikke å snakke om selvtilliten. Vi holder gjestene som favoritter her, 2,60 spilles.

Klar hjemmeseier på Loftus Road
QPR holder liv i håpet om play off etter 3-2-seieren over Blackpool her i midtuken. Knuste gode Stoke 3-0 her foregående hjemmekamp, to skuffende bortekamper i mellomtiden. Ingen fravær med Hall tilbake i aksjon. Scunthorpe ligger nest sist, men veien opp er marginal etter seier i de to siste hjemmekampene. 0-1-5 på de seks siste reisene, 3-5-10 totalt. Byrne er ute med skade. Sparrow returnerer fra karantene, Crosby ennå usikker etter en smell sist.

Med de blå- og hvitstripete som hjemmelag, skal det være stor forskjell på disse to. QPR har fått ferten av play off, og vi tror på en komfortabel hjemmeseier. 2,55 for H med 0-1 fra start kjøper vi.

Mest lest