Rafael Nadal har ikke fått det til i Wimbledon de siste årene, og vi utelukker ikke en smell allerede i 2. rundekampen mot Dustin Brown.
Rafael Nadal har ikke fått det til i Wimbledon de siste årene, og vi utelukker ikke en smell allerede i 2. rundekampen mot Dustin Brown. Foto: Paul Crock (Afp)

Sjokkskrell i Wimbledon?

Vi byr på et vanvittig tennisobjekt fra London.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Tippetips: 
Norsk Europa-revansje
Europa League:
Dobbel til 3,08 i odds
Oddstips: Odd møter tøffe sheriffer
Tennis: 
Federer møter bananskall
V75 Halmstad:  
18 millioner på en torsdag
V65 Jarlsberg:  Gundersen presenterer ny kanon
Lunsj-V5 Bergen:  Stortalentet bankes
V4 Årjäng:  Lunsj med norske vinnersjanser

Torsdagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra Europa League-kvalifiseringen og Wimbledon.

Ikke glem at det er midtukekupong i Tipping med 12 kamper fra Europa League i kveld.

LANGSKUDD: Dustin Brown - Rafael Nadal H 5,50
Man ber kanskje om trøbbel når man skal gå imot en spiller som Rafael Nadal. Men skal man først gjøre det, må man slå til når han spiller på gress, og da spesielt den første uken i Wimbledon hvor det går ekstremt fort.

Torsdag ettermiddag møter Nadal på en spiller som kommer til å hindre ham i å få rytme i spillet. Dustin Brown er en spiller som kan være veldig bra, eller rett og slett veldig dårlig. Har han treffen, har han dagen. Og da har han kapasitet til å skrelle mot de fleste.

I 2014 blåste Dustin Brown for eksempel Nadal av banen i en oppkjøringsturnering før Wimbledon (Halle). Vant 6-4/6-1, og da fikk aldri Nadal «delta» i kampen.

At denne kampen går over fem sett taler selvfølgelig til Nadals fordel, men vær klar over at Nadal har røket ut av Wimbledon de siste årene i henholdsvis 2. runde (2012), 1. runde (2013), og 4. runde (2014).

Torsdag kan eventyret allerede være over om Dustin Brown har en av sine bedre dager, og vi prøver oss med et sjokkspill til høy odds.

Matchen skal etter planen starte på centercourten kl. 16.45.

Vær obs på at objektet ikke kan spilles som singel.

Les også: Federer møter bananskall

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør