Villarreal er det eneste laget som har slått Atletico på bortebane denne sesongen, men i kveld tror vi klart mest på Madrid-klubben.
Villarreal er det eneste laget som har slått Atletico på bortebane denne sesongen, men i kveld tror vi klart mest på Madrid-klubben. Foto: Gerard Julien (Afp)

Skadekrise for Villarreal

Både kapteinen og toppscoreren er blant seks sentrale spillere som mangler til kveldens kamp mot Atletico Madrid.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: Målfest med Molde og Godset
Dagens langskudd: Odd har fått godt betalt
Få oversikt:Skader og karantener i Tippeligaen
Tippemagasinet:  Se femte program
V4/V5 Täby:  Galoppeksperter i storform
V76 Bjerke: Bonuspott med ei dronning
V5 Bjerke:  Det må bli Bo

Ondagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Tippeligaen, Premier League, Conference-playoff, La Liga, Seria A, tysk cup og Allsvenskan.


Villarreal - Atletico Madrid B 2,15
Villarreal kjempet lenge om den viktige fjerdeplassen som gir muligheter for Champions League-spill neste sesong, men laget har opplevd en stygg formsvikt på senvinteren og våren og er helt uten av den kampen.

Villarreal har ikke vunnet på ni kamper i serie og cup, noe som i hovedsak skyldes at laget nesten har sluttet å score mål. På de siste seks seriekampene er det bare blitt produsert én scoring.

Når man ser på lagets skadesituasjon, er det lett å forstå at det scoret lite mål om dagen. Til kveldens kamp mot Villarreal klare seg uten seks spillere som til sammen har scoret 26 av 44 seriemål: toppscorer Luciano Vietto (12 mål), Ikechukwu Uche (6 mål), Denis Cheryshev (4 mål), Mateo Musacchio (2 mål), Giovani dos Santos (1 mål) og kaptein Bruno Soranio (1 mål).

Atletico Madrid er ute av alt som er av cuper etter CL-exiten mot Real Madrid og har bare La Liga og konsentrere seg om resten av sesongen. Real og Barcelona blir trolig for tøffe å ta igjen, så nå handler det om å forsvare tredjeplassen som gir CL-billett til høsten.

Mario Suarez og Guilherme Siqueira er med i troppen etter å ha slitt med skader den siste tiden. Dermed er fraværssituasjonen meget god for bortelaget.

Atletico er langt bedre hjemme enn borte, og under andre omstendigheter hadde vi holdt oss unna denne kampen. Men et formløst, giddalaust og sterkt skadeplaget Villarreal bør være en overkommelig oppgave for et topp motivert hovedstadslag.

B spilles til 2,15 i odds.

Kampstart: 22.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør