Schalkes midtbanestjerne Julian Draxler har spilt sin siste kamp for året.
Schalkes midtbanestjerne Julian Draxler har spilt sin siste kamp for året. Foto: Getty Images / All Over Press

Skadeplaget Schalke sliter

Tyskerne kommer til å få det tøft mot et Sporting Lisboa som imponerte med ti mot elleve mann i lagenes første møte.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: Siste sjanse til å vinne 5,1 mill.
Oddstips 2: 
Aguero gjør det igjen
V76 Bjerke:
  Hamre har svaret
V4/V5 Täby:  Nye galopp-gevinster?

Det ble fullklaff på begge tipsene våre i går (Bournemouth-seier borte mot Wednesday til 2,20 i odds og dobbelen Befinca - Monaco H + Benzema-mål til 3,24 i odds.)

Undertegnedes 256 ordinære tips i 2014 har gitt en tilbakebetalingsprosent på 105 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Onsdag er det Champions League som dominerer langoddsprogrammet. Husk også at det er Tippekupong med hele 5,1 millioner kroner i bonuspotten.

Dagens oddstips

Sporting Lisboa - Schalke H


Sporting gjorde en heriosk innsats med ti mann den siste timen borte mot Schalke og klarte å hente inn tyskernes 3-1-ledelse. Et straffespark på overtid sørget i imidlertid for at man måtte reise hjem til Portugal uten poeng. Har ellers spilt uavgjort borte mot Maribor og tapt hjemme for Chelsea og ligger sist i gruppen.

Gikk på sesongens første serietap borte for Guimaraes i helgen (0-3) og falt ned til sjetteplass i den portugisiske ligaen.

Forsvarsspilleren Maurício, som ble utvist sist, ser ut til å være eneste fravær.

4-3-seieren i lagenes første møte kan vise seg å være gull verdt for Schalke når poengene skal telles opp i desember. Ligger på andreplass med fem poeng, og det er meget viktig for tyskerne å unngå tap i kveld. Har varierende resultater i Bundesligaen i høst, men klatret til åttendeplass etter 1-0-seiere over Augsburg i helgen.

Schalke har slitt med mange skader i høst, og situasjonen er ikke blitt bedre av at midtbanestjernen Julian Draxler må opereres og mister resten av 2014.

Den offensive spilleren Jefferson Agustin, backen Sead Kolasinac, keeper Fabian Giefer, den defensive spilleren Joël Matip, midtbanespilleren Leon Goretzka og midtstopperen Felipe Santana er også uaktuelle, mens kantspilleren Sidney Sam og midtbanespilleren Kevin-Prince Boateng er usikre.

Sporting imponerte med ti mann i det omvendte møtet, og kun seier er godt nok for hjemmelaget i kveld. Vi tror portugiserne tar tre poeng mot et skadeskutt Schalke som ikke har hatt noen god høst. H spilles til 1,90 i  odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus