Greuther Fürth feirer opprykket til Bundesligaen våren 2012. Laget gikk rett ned igjen forrige sesong, men har gode muligheter til å klare et nytt opprykk i år.
Greuther Fürth feirer opprykket til Bundesligaen våren 2012. Laget gikk rett ned igjen forrige sesong, men har gode muligheter til å klare et nytt opprykk i år. Foto: David Ebener (Afp)

Skal tilbake i Bundesligaen

Og da er bare tre poeng godt nok for Greuther Fürth i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Odds:God åpning for Kamma
V4 Rättvik:Bankerfri oppvarming
V65 Leangen:Spaserer rundt denne gjengen

Det ble en flott avslutning på uken for Sportspills oddstips, med treff på begge singelforslagene (Start til 2,00 i odds og Braunschweig til 2,35) og dobbelen (VIF + LSK til 3,15 i odds).

mandagens meny blir vi blant annet servert objekter fra Premier League, 1. divisjon, Serie A og La Liga.

Vi startet dagen med en dobbel fra 1. divisjon og Serie A og avslutter med dette spillforslaget fra 2. Bundesliga.

Dagens spill
Ingolstadt - Greuther Fürth B 2,15

Ingolstadt slet lenge i nedrykksgjørma i 2. Bundesliga, men med kun ett tap på de siste ni rundene, har man fått en luke på sju poeng ned til kvaliken før kveldens hengekamp.

Forsvareren Danilo Soares er syk og rekker trolig ikke oppgjøret. Den rutinerte midtbanespilleren Tamas Hajnal (59 landskamper for Ungarn) og den faste midtstopperen Ralph Gunescher ute med skade.

Greuther Fürth er inne i en meget god periode og står med 3-3-0 på de siste seks kampene. Har ikke tapt på bortebane på de siste fire rundene og ligger på andreplass, ni poeng bak suveren Köln. Denne plasseringen gir direkte opprykk, mens tredjeplassen gir kvalifisering. Leder på Paderborn på målforskjell, mens St. Pauli på fjerde er tre poeng bak.

Midtbanespilleren Tom Weilandt er ute med karantene, ellers får vi trolig se det samme laget som spilte 2-2 borte mot St. Pauli sist.

Ingolstadt er ligaens nest svakeste hjemmelag (13 poeng på 13 kamper) og er svekket i forsvar. Laget har trolig berget plassen og kan puste litt ut. Her bør det være gode vinnersjanser for et Greuther Fürth som har scoret seks mål på de siste to kampene og som trenger tre poeng for å få en liten luke i jakten på direkte opprykk.

Ingolstadt - Greuther Fürth 2,65 - 3,10 - 2,15
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus