Sochaux i en seriekamp mot Marseille forrige sesong.
Sochaux i en seriekamp mot Marseille forrige sesong. Foto: Sebastien Bozon (Afp)

Skal tilbake på øverste nivå

Ligue 2 er ikke bra noe for Sochaux.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Skiskyting:
Hvorfor er ikke Kajsa favoritt?
V4 Örebro:
  Vi tar lunsjen i Sverige
V5 Bjerke:
  Høitomt misser ikke straffespark

Torsdag er det blant annet Serie A, spansk cup, Ligue 1 NHL og verdenscup i skiskyting på oddsogrammet.

Dagens oddstips

Sochaux - Angers HSochaux manglet tre poeng (medregnet målforskjell) på å beholde plassen i Ligue 1 forrige sesong og spiller nå på nest øverste nivå i Frankrike. Er regnet som en av de sterkeste lagene i Ligue 2, men slet litt innledningsvis i høst.

Tok en viktig seier på bortebane mot Chamois forrige runde og klatret til fjerdeplass. Det skiller bare ett poeng opp til Brest på tredje, en plassering som gir direkte opprykk.

Gjorde det dårlig på hjemmebane i starten av sesongen, men er ubeseiret på de siste seks på Stade Auguste-Bonal.

De faste spillerne Yohann Pele (keeper), Stoppila Sunzu (midtstopper) og Jerome Roussillon (back) måtte stå over forrige kamp med skade, og er heller ikke inkludert i kveldens tropp.

Angers kom fra to pinlige tap (1-2 mot parentesen Dinan Lehon i cupen og 0-3 hjemme for Troyes) før det ble en fin 3-2-seier borte mot Orleans forrige runde.

Ledet 3-0 allerede etter 23 minutters spill, men måtte jobbe for poengene i andre omgang. Klatret til sjuendeplass og ligger fem poeng bak kveldens motstander.

Angers har en del skadeproblemer om dagen, og førstekeeper Ludovic Butelle er en av åtte spillere som er uaktuelle i kveld.

Den solide midtstopperen Romain Thomas og toppscorer Jonathan Kodjia er imidlertid tilbake fra karantene.

Det gnistrer ikke av Sochaux, men det er et solid lag som ofte har det som skal til for å vinne jevne kamper. Det er ikke blitt et eneste serietap siden august, og vi tror laget gjør jobben i kveld.

H spilles til 1,95 i odds.

Mest lest