Peter Prevc jubler etter tredjeplassen sammenlagt i Hoppuka.
Peter Prevc jubler etter tredjeplassen sammenlagt i Hoppuka. Foto: Kerstin Joensson (Ap)

Skiflyging med Peter i hovedrollen

Basert på fredagens kvalifisering i Kulm, skal det være klar fordel sloveneren Peter Prevc til lørdagens skiflygingsrenn i Østerrike.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Dagens dobbel: Det lukter League One av Leeds
Tippetips: Newcastle skal få kjørt seg
Oddstips 1: Tottenham har noe på gang
Oddstips 2: QPRs utrolige statistikk

Oddstips 3: Valencia på medaljejakt
Tour de Ski: Heidi burde vært favoritt
V75 Biri lørdag: Tjomsland byr på en Kjempe
V4 Romme (frist kl 12.45): Norgeskjenning som duger
V65 Odense (frist kl 18.25): Mønster fikser lørdagskvelden

Vi har en gnistrende lørdag foran oss med herlig vintersport i mange ulike idretter. Det er Tour de Ski, det er skiflyging i Kulm, det er skiskyting i Oberhof og det er EM på skøyter. Legg til full fotballpakke fra England og øvrig internasjonal fotball, i tillegg til ishockey. 


I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om dagens skiflyging fra Kulm, der det ble avviklet kvalifisering i går. Lengst og best i den kvaliken var slovenske Peter Prevc. 

Peter Prvec til å vinne 2,75
To ganger i hoppuka lanserte vi spill på stilhopperene Peter Prvec under hoppuka, begge ganger med suksess. Sloveneren gjorde en strålende hoppuke og endte på 3. plass, selv om han var svært uheldig med vindforholdene i 1. omgangen i Innsbruck i det tredje rennet. 3. plass i Obertsdorf, 3. plass i Garmisch, 11. plass i Innsbruck og 4. plass i Bischofshofen var plasseringene. I fjorårets to renn i Kulm endte Prevc på hhv 2. plass og 1. plass.

Vinden er alltid et uromoment i skiflyging, men slik Prevc hoppet i går og med tanke på at vant det ene rennet i Kulm i fjor og ble nummer to i det andre, er han den klare favoritten til å vinne i dag. Sett i lys av dette, må det være spillbart å sette et vinnerspill på Prevc til flotte 2,75 i odds.