I FORM: Per Ciljan Skjelbred og hans Hertha Berlin er i form for tiden. Her er Norge-kapteinen under en landslagssamling på Marbella.
I FORM: Per Ciljan Skjelbred og hans Hertha Berlin er i form for tiden. Her er Norge-kapteinen under en landslagssamling på Marbella. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Skjelbred begraver nedrykkspøkelset for godt

Formsterke Hertha Berlin har distansert nedrykksstreken og kan ta et nytt steg vekk fra sumpen i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips 2: Han er vårens vinner i Premier League
Langskudd 1: Nå kommer Mjøndalen-nedturen
Langskudd 2: Langskudd mot Saints til god odds
Tippekupongen: Man United kan sjokkere på Stamford Bridge

Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen

V75 Bjerke: Support Justice klar for å erobre verden
V5A Bjerke: Ikke helgrønt for Bork Odin

Denne lørdagen er det bare å fråtse i gode spill på langoddsprogrammet. Full runde i Tyskland, England og Frankrike er akkompagnert av spennende Tippeliga-kamper.

Nettavisens oddstips sitter som et skudd for tiden. Tre dager på rad har vi nå sikret en god profitt.

Dagens single, spillstopp klokken 15.25:
Hertha Berlin - FC Köln, H 2,30

Dagens single

Hertha Berlin - Köln H

Seks kamper på rad uten tap er nødt til å smake godt for Hertha Berlin. For før denne gode rekken, var de i stor fare for å gjøre Berlin til eneste hovedstad i Fotball-Europa uten et lag i toppserien.

Nå har de klatret opp over nedrykksstreken og kan ta sikte på ytterligere klatring når de møter tabellnabo Köln og Bård Finne.

Det er imidlertid lett å sette fingeren på hva som ikke fungerer så godt for hjemmelaget: for med 45 baklengsmål på 28 kamper, har de over halvannet mål imot i snitt hver kamp.

Tola Cigerci, Jahime Hosogai, Anis Ben-Hatira og Julian Shieber er det skadde spillerne som har figurert i laget denne sesongen.

Hjemmelaget har 6-2-6 på Olympiastadion denne sesongen.

Vanskelige å slå
Det sies at Köln er et uhyre solid lag som er veldig vanskelig å slå, og deres defensive statistikk er intet mindre enn imponerende. Forrige runde slo de Hoffenheim 3-2 i en dramatisk kamp.

Men de har egentlig aldri vært i nedrykksfare denne sesongen og de har i realiteten lite å spille for når sesongen nærmer seg slutten.

Köln har den siste tiden blitt sterkt skadeplaget og Deyverson, Daniel Halfar, Daniel Mesenholer og Pawel Olkowski er alle nye på skadelisten. I tillegg er Yannick Gerhardt og Patrick Helmes utilgjengelige.

På reisefot har Köln spilt tidvis meget imponerende og står med statistikken 5-2-7.

Selv om det aldri føles trygt å spille på Hertha Berlin, har de vært i strålende form den siste tiden. Med hjemmepublikummet i ryggen har de alle muligheter til seier og 2,30 må sees som veldig god verdi på hjemmeseier.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør