Ravel Morrison, som har scoret fire mål for QPR etter å ha blitt leid inn fra West Ham i slutten av februar, fikk føling med en lyskeskade i 3-0-seieren over Yeovil forrige runde.
Ravel Morrison, som har scoret fire mål for QPR etter å ha blitt leid inn fra West Ham i slutten av februar, fikk føling med en lyskeskade i 3-0-seieren over Yeovil forrige runde. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

Smertefull seier for QPR

Har fått fire nye spillere på skadelisten. Sjekk dagens oddstips.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag
Dagens dobbel:
Ronaldo hviler aldri
V5 Leangen:
Amanda banker gutta
V4 Boden:
Vi garderer storfavorittene

Det har vært to strålende dager for Sportspills oddstips. Mandag ble det fullklaff for både singelen og langskuddet, og søndag traff vi på langskuddet og tre av fire singler (alle med nokså høy odds).

Tirsdag står Champions League på programmet, men vi kan blant annet også spille på en rekke kamper i England.

Dagens spill 1
Sheffield Wednesday – QPR H 2,70

QPR har et godt grep om playoffplassen etter å ha slått bunnlaget Yeovil 3-0 sist. Seieren var imidlertid dyrkjøpt. Førstekeeper Robert Green har trolig fått brist i noen ribbein, mens midtbanespillerne Armand Traore og Jermaine Jenas pådro seg strekkskader. Det innleide kjempetalentet Ravel Morrison, som scoret to mål i kampen, fikk føling med en lyskeskade og testes før kampstart i dag.

Fra før har London-klubben en rekke spillere ute med skader. Den innleide Tottenham-forsvareren Benoit Assou-Ekotto skadet seg mot Brighton for en uke siden, og også han er usikker. Midtstopper Danny Simpson, Ale Faurlin (midtbane), Matty Phillips (kant) og spissene Charlie Austin og Andrew Johnson er uaktuelle. Til sammen har de offensive spillerne nevnt over til sammen scoret 23 av QPRs 43 seriemål denne sesongen.

Hos Wednesday er trolig førstekeeper Chris Kirkland tilbake etter å ha stått over de tre siste matchene. Forsvarsspilleren Joe Mattock er er også aktuell etter skadeavbrekk.

Wednesday har vunnet de to siste hjemmekampene, og klarte seg også godt i den siste bortekampen mot formlaget Wigan – selv om det ble 0-1-tap.

QPR har ikke gjort det spesielt bra på bortebane på senvinteren. Tapte 0-2 for Brighton sist og 0-1 for håpløse Charlton tredje sist. Har totalt 1-0-3 på de siste fire på fremmed gress.

Vi ser ikke helt hvem som skal score mål for bortelaget i kveld, og H-oddsen på 2,70 lokker klart mest av de tre alternativene.

Sheffield Wednesday – QPR 2,70 - 3,00 - 2,30
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill 2
Brest – Angers H 2,40

Brest har hatt en tung sesong på nest høyeste nivå i Frankrike etter nedrykket fra Ligue 1 for et snaut år siden. Har imidlertid endelig funnet formen og står med flotte 4-1-0 på de siste fem. Det skal tas med at laget har møtt til dels svak motstand i det siste, men 2-0-seieren over Tours sist var meget sterkt. De tre foregående rundene hadde Tours tatt sju av ni mulige poeng mot tre av topplagene.

Brest ligger på 13. plass med 33 poeng og har tre poeng ned til nedrykk. Angers har tatt 13 poeng mer og ligger på tredjeplass, den siste plasseringen som gir opprykk. Formen er langt dårligere enn det tabellsituasjonen skulle tilsi. Har bare tatt to av ni mulige poeng på de siste tre og kommer fra skuffende 2-2 gjemme mot Creteil (32 poeng).

Brest har faktisk sluppet inn færre mål enn Angers denne sesongen, så hjemmelagets største problem har vært det offensive.

Angers er inne i et meget tett kampprogram, og siste match ble spilt så sent som for tre dager siden. Allerede fredag denne uken er det kamp igjen, denne gangen mot Chamois borte. Brest har langt mer takknemlig program. Forrige kamp ble spilt for fire dager siden, og den neste – mot Metz – går først mandag neste uke.

Fraværsmessig er det også fordel Brest i kveld. Den rutinerte midtbanespilleren Johann Ramaré er tilbake etter karantene, mens toppscorer Nicolas Verdier, som var tilbake med scoring sist etter skadeavbrekk, meldes i god form. Ousmane Coulibaly og Tripy Makonda er også på bedringens vei, men det er usikkert om de blir klare. Bernard Mendy er uaktuell.

Hos Angers er forsvareren Jeremy Henin ute med karantene. Tre spillere er ferdig med sesongen grunnet skader. I tillegg er tre andre uaktuelle til dagens kamp. Ludovic Gamboa er usikker.

Et Brest i meget god form bør ha gode vinnermuligheter mot et fraværsplaget Angers som er inne i en hektisk kampperiode.

Brest – Angers 2,40 - 2,75 - 2,60
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør