Sogndal-trener Eirik Bakke har gjort en flott jobb med Songdal og har grunn til å smile om dagen.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
Sogndal-trener Eirik Bakke har gjort en flott jobb med Songdal og har grunn til å smile om dagen. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Sogndal fester grepet

Sogndal røk 0-1 borte mot Hødd sist mandag, men er likevel klart i førersetet om opprykk. I kveld blir det ny seier på Fosshaugane.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Brann vil forbi
Oddslangskudd: Hobro til flott odds
V4 Romme: Norsk luring i fin omgang
V65 Drammen: Frekk banker i utfordrende omgang
V75/V76: Tidenes jackpotuke


Mandagens langoddsprogram er slett ikke verst og byr på flere interessante objekter. Både Brann og Sogndal har hjemmekamper i OBOS-ligaen og i Allsvenskan skal IFK Göteborg prøve å gjenerobre serieledelsen når de tar imot Sundsvall hjemme. I England er det Premier League-kamp mellom West Bromwich og Everton.

Sogndal - Strømmen H 1,40
Til tross for at klart sjansemessig overtak, måtte Sogndal reise poengløse hjem fra Ulsteinvik sist mandag. Men likevel har laget et klart overtak i kampen om direkte opprykk og med seier i kveld, vil det fortsatt være minimum seks poeng ned til 3. plassen (Brann vinner normalt sin hjemmekamp). Med tanke på at Kristiansund og Brann møtes neste helg, og Sogndal har vesentlig bedre målforskjell enn de to lagene, skal Sogndal gjøre svært mye rart for å "unngå" opprykk.
Hjemme på Fosshaugane viser tallene 8-1-3, kun det meget overraskende tapet mot Levanger (30. april), skjemmer statistikken.

Strømmen var lenge i god flyt, men har mistet formen på ettersommeren og står med 1-2-3 på de siste seks seriekampene. Vil likevel avansere til playoffplass (6. plass) dersom det skulle bli seier i kveld.

Sogndal har nok bra fokus om dagen og går ikke på en mine i kveld. 1,40 på hjemmeseier er som det må være.

Djurgården -Helsingborg H 1,55
Vi lanserer en favorittdobbel i dette spillet. Møte i Stockholm mellom to lag som kun har vunnet en av sinee seks siste seriekamper. men det er verd å merke seg at Djurgården har møtt alle topplagene i det siste og ikke hatt veldig mye marginer med seg. Hjemme står laget uansett med solide 6-4-2.

Helsingborg har 30 poeng og kommer ikke til  å rykke ned, men sesongen har vært en skuffelse. Meget svake 3-2-7 på bortebane.

Djurgården må ha en flott vinnersjanse her og 1,55 duger greit i en favorittdobbel.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus