Foto: Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Sogndal med nytt bortepoeng mot Aalesund?

Sogndal har vunnet sine to siste bortekamper i serien, men møter i dag hjemmesterke Aalesund som er ubeseiret på Color Line stadion. Sjekk dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V75 Momarken:Millionjakt på Momarken
Tippetips:Strømsgodset gjentar suksessen

For annen dag på rad ble det treff på både langskuddet og dagens spill: Dundalk vant borte over Derry til 4.20 i odds, mens Kristiansund knuste HamKam 5-1.

langoddsen i dag finner vi blant annet Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-ligaen, norsk 3. divisjon, Allsvenskan, ATP Wimbledon og Tour de France 8. etappe.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
50. Nesodden – Bærum 1-0 U 4.65
Nesodden overrasket stort med å spille 2-2 borte mot Asker forrige helg; laget som kun hadde tatt to poeng på ti kamper har når hentet fire på de to siste. Ligger likevel fremdeles sist, men har nå i det minste kontakt med lagene foran på sikker plass. Sesongen første seier kom hjemme mot tabellnabo Moss (13.) for to uker siden, og laget står nå med 1-0-5 hjemme: tapt for Kvik Halden (6.), Kjelsås (9.), Træff (5.), Førde (1.) og Skarbøvik (12.). Har altså tapt mot både topp og bunn, men det skal nevnes at fire av nederlagene er med kun ett mål.

Bærum tok over 2.plassen etter forrige helgs 3-1 seier over Vålerenga 2, deres tredje på rad. Knuste Kvik Halden 5-0 i forrige bortekamp, og har ikke tapt siden 1-2 nederlaget mot Asker i begynnelsen av mai. Har gode 7-2-1 på de ti siste, og anført av Amahl Pellegrino på topp er laget det mestscorende i serien med 40-16 i målforskjell. Står med 3-2-1 på bortebane, og hvis man ser bort i fra nedsablingen av Kvik har resten av oppgjørene blitt avgjort med ett måls margin. Vi tror Bærum slår Nesodden, men tross at de ligger i hver sin ende på tabellen kan det bli en jevn affære.

Dagen avslag
Aalesund - Sogndal H 1.55
Aalesund har vært solide hjemme og er fremdeles ubeseiret med 5-2-0, men har flere sentrale fravær til dagens kamp: Michael Barrantes er på landslagsoppdrag - Jason Morrison og Hugues Wembangomo mister resten av sesongen - Hamed-Allah er usikker - Tor Hogne Aarøy og Daniel Arnefjord er uaktuelle. Sogndal har vunnet sine to siste bortekamper, mot Sandnes Ulf og Haugesund, og ligger på en overraskende 6.plass. Er kapable til å stjele poeng mot dagens motstander, og vi holder oss unna hjemmeseier til 1.55.

Dagens spill
79. Senja – Levanger

Oddsen-ligaen. Senja var ikke levnet store sjansene borte mot KFUM forrige helg, og selv om det endte med 1-2 tap var nordlendingene svært nære med å få med seg poeng fra Oslo. Senja så slett ikke ut som et bunnlag på KFUM Arena og de var ikke langt unna å lede 2-0 halvtimen før slutt. Men to scoringer i mot kvarteret før slutt betyr at laget har nå tapt fire av sine fem siste og ligger sist med 2-2-8. Har fått en betydelig forsterkning i tidligere Tromsø-spiller Hans Åge Yndestad, som har over 200 Tippeliga-kamper. Står med 1-1-3 hjemme: slått Strindheim (12.) – delt poeng med Lørenskog (8.) – tapt for Tromsø 2 (6.), Tromsdalen (1.) og Rosenborg 2 (11.).

Levanger var storfavoritter hjemme mot Mo på forrige lørdagskupong, men laget skuffet stort og kom under 0-2 før halvtimen var spilt. Trønderne hentet seg likevel inn og utlignet ved Tore Myreslo, men var likefult heldig som ikke tapte etter Mo brant flere store sjanser mot slutten. Hadde flere sentrale spillere ute, men skal være noe bedre stilt til dagens kamp. Står med 3-0-3 på bortebane: slått Tromsø 2 (6.), Lørenskog (8.) og Rosenborg 2 (11.) – tapt for Strindheim (12.), Tromsdalen (1.) og KFUM (2.). Andreas Skeie er tilbake etter karantene, men Lars Emil Flakk, Espen Winnberg, Vetle Bredeli, Tore Myrslo og Daniel Stensland er ute.

Senja har så langt ikke imponert, men laget viste klar forbedring i spillet mot KFUM. Levanger ligger på en sterk 3.plass og er favoritter, men trønderne har underprestert i flere kamper og var heldige som ikke tapte mot Mo. Selv om det skiller femten poeng mellom lagene tror vi Senja kan overraske i dagens kamp.

79. Senja – Levanger 2.40 3.85 2.00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør