Ole Gunnar Solskjær har et visst press før første hjemmekamp.
Ole Gunnar Solskjær har et visst press før første hjemmekamp. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)

Solskjær bør vinne hjemmeåpningen

Ole Gunnar Solskjær åpnet året med uavgjort, og bør ta en grei hjemmeseier mot en av dumpekandidatene.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Redknapp jakter på drømmeåpningen
Dagens langskudd: Hareide har råd til å tape
Dagens dobbel: Solskjær bør vinne hjemmeåpningen
Tippekupongen: Den klassiske tippekupongen er tilbake.

Det er ingen hemmelighet hva som er dagens høydepunkt på lørdagens langoddsprogram. Klokken 13.45 sparkes Premier League 2014/15 i gang!

I tillegg kan vi gledelig meddele at det har vært en helt enestående uke for Nettavisens oddseksperter så langt. Vi har fem treff de siste syv oddstipsene, samtidig som langskuddene gir godt betalt. Og tippekupongene har to ellevere på rad!

Dagens dobbel
Stoke + Cardiff, samlet odds 2,87

Dagens dobbel

Stoke + Cardiff H & H


Stoke - Aston Villa, H 1,85

Stoke er tippet til å komme på øvre halvdel igjen, og har gjort meget spennende signeringer denne sommeren. Mark Hughes har gitt gode grunner for optimisme og spesielt hjemme på Britannia har de vært uhyre vanskelige å spille mot.

Spennende å se hvilken startoppstilling Hughes velger. Med Bojan og Mame Biram Diouf til sin disposisjon har de mye mer offensiv bredde enn i fjor, samtidig som den viktige stammen i laget har blitt.

Har ikke imponert veldig i sesongoppkjøringen, men har vært gode når det gjelder og har ingen grunn til å svikte sammenlignet med i fjor. Kun Andy Wilkinson er skadet for the Potters.

Aston Villa virker å ha gått litt i koma denne sommeren, og eier Randy Lernes forsøk på å selge har ikke ført noen vei. I tillegg har det betydd at de ikke kan investere i spillere.

Har ikke forsterket elleveren siden i fjor, og Benteke er sammen med Kozak og Cole skadet. Kaptein Ron Vlaar er enda i klubben og er fortsatt uhyre viktig, men resten av laget lider av kvalitetsmangel. Spesielt uten Benteke blir det vanskelig å finne hvem som skal score målene.

Aston Villa er nedrykksfavoritt hos mange, og det ser ikke lyst ut før sesongstart. Legger vi til at de møter et av ligaens beste hjemmelag, ser det tøft ut for The Villans.

Vi kombinerer den med Solskjærs første hjemmekamp.

Cardiff - Huddersfield, H 1,55

Ole Gunnar Solskjær har forventninger knyttet til seg og bør helst rykke opp på første forsøk. Med en uavgjortkamp mot Blackburn på Ewood Park i serieåpningen, virker Cardiff å ha noe på gang.

De har gjort mange utskiftninger, men det finnes ingen tvil om at Solskjær er en ettertraktet mann å spille for. Stallen er veldig sterke og med mange strenger å spille på, selv om de mistet noen nøkkelspillere fra forrige sesong.

Hjemme i Wales er de nødt til å gjøre det bra, og det er all grunn til å få en pangstart på eget gress.

Huddersfield er nemlig veldig ustabile og startet like greit sesongen med et 4-0-tap hjemme mot Bournemouth. Trener Mark Robins har opplevd mye utskiftninger før årets sesong, og det kan ta tid å få laget på plass.

I fjor var de i nedrykksstriden og er tippet å være der også i år. Om Solskjær ikke vinner denne, vil mange bli forundret.

To hjemmeseire til 2,87 samlet odds er absolutt ikke til å forakte, og blir dagens dobbel!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus