Tsjekkiske Gabriela Soukalova intervjues av Nettavisens Simen Lønning i Sotsji.
Tsjekkiske Gabriela Soukalova intervjues av Nettavisens Simen Lønning i Sotsji. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen

Soukalova til kjempeodds

Finske Kajsa Mäkäräinen er satt til soleklar favoritt mot tsjekkiske Gabriela Soukalova under dagens 15 km i Østersund. Det kan ikke være riktig.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens langskudd: 
Gjør store endringer på lagene
Oddstips:  Vanvittig hockey-hardkjør
Oddstips 2:
Skadeuro før møtet med serielederen
V64 Sverige:
  Boden med superjackpot
V4 Mantorp:
Goop styrer bankeren
V65 Bergen:
Deilig jackpotaften

Verdenscupen i den individuelle skiskytingen ble innledet med 20 km for gutta onsdag, og det ble norsk suksess på direkten når Emil Hegle Svendsen klarte å treffe på alle sine 20 skudd. Til tross for at Svendsen hadde en under pari dag i sporet, ble det overlegen seier. Suksess ble det også for Nettavisens oddsforslag.

Som forventet så bommet Johannes Thingnes Bø noe på standplass (fire bom) og til tross for enorm fart i sporet, måtte stryningen nøye seg med 8. plass. Det holdt ikke til å slå østerrikse Dominik Landertinger som pådro seg to tilleggsminutter, og dermed ble det klaff for vårt singelspill til pene 1,80 i odds.


I dag er det jentenes tur til å debutere i verdenscupen individuelt denne sesongen (verdenscupen tjuvstartet med mixed stafett søndag), og i dag kommer vi med et helsprekt singelspill.

Kajsa Mäkäräinen - Gabriela Soukalova B 2,55 - senket til 2,05
Ustabile Kajsa Mäkäräinen mot stabile Soukalova i denne duellen. Også kvinnene gikk tre normaldistanser i fjorårets sesong og som for 20 km, så er det tilleggsminutter som gjelder på 15 km. Det betyr at gode skyttere har fordel i denne øvelsen. Kajsa Mäkäräinen endte på 46. plass i Østersund sist sesong med 6 tilleggsminutter, i Ruhpolding (10. januar 2014) endte hun på 10. plass etter to tilleggsminutter, og i Sotsji (vinter-OL) på 9. plass med tre tilleggsminutter.

Tsjekkiske Gabriela Soukalova vant 15-kilometeren i Østersund (to tilleggsminutter) , hun vant 15-kilometeren i Ruhpolding (ett tilleggsminutt)  og hun ble ble nummer fire ( to tilleggsminutter) på denne distansen i Sotsji. Soukalova hadde et flott vinter-OL og tok blant annet sølv på fellesstarten.

I denne duellen er Kajsa Mäkäräinen satt til meget klar favoritt (1,35), mens Soukalova betales med 2,55 i odds. Soukalova er slett ingen sinke i sporet, og vant altså samme distanse i Østersund i fjor, og vant i tillegg en av de to andre 15-kilometrene og ble nummer fire på distansen i Sotsji, og slo Kajsa Mäkäräinen klart i alle de tre løpene.

Her er det bare å løpe til lukene, denne oddsen blir garantert satt ned. Vi spiller (enn så lenge) Soukalova til å vinne denne duellen til vidunderlige 2,55 i odds.

NB. Oddsen ble som ventet senket kl 10.15, til 2,05 i odds. Men så lenge Soukalova er vår klare favoritt i denne duellen, er det fortsatt mer enn spillbart.

Mest lest