Foto: AP Photo / Jon Super / NTB scanpix

Southampton tetter igjen

Dejan Lovren og Southampton har vist seg stødige bakover med kun tre baklengs på åtte kamper. Les oddstipset.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
V75 Sørlandet: Mr. X i millionjakten
Oddstips:Opptur for Toulouse
Tippetips: Stjernekollisjon

Lørdagen er endelig her og det betyr at vi finner et fyldig utvalg på langoddsen med kamper fra alle de store ligaene i Europa.

Det har hittil vært en strålende uke for Sportspills oddstipere; i går prikket vi inn Viborg til 2.25 og så langt har det blitt fullklaff på fem av syv oddstips.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Aston Villa – Everton
H 3.15
Premier League. Aston Villa fortsetter sin uberegnelige ferd med 0-2-tapet hjemme mot Tottenham sist. Er nummer tolv med ti poeng, men har også startet sesongen med et tøft kampprogram, hvor de har møtt samtlige av topp fem-lagene på tabellen. Vist at de kan sparke godt i fra seg med seiere over Arsenal og Manchester City, men Birmingham-laget har foreløpig vært ustabile i prestasjonene. Står med 1-0-3, hjemme, hvor trepoengeren kom i en noe heldig seier over Manchester City.

Viktige Christian Benteke og forsvareren Cieran Clark har vært ute med skade, men er nå klare for spill igjen.

Everton har fremdeles kontakt med teten etter 2-1-seieren over Hull sist. Startet sesongen med tre strake poengdelinger, men nå er fire av de fem siste vunnet (4-0-1). Er nummer syv med femten poeng og 4-3-1 totalt. Gikk på årets første nederlag i forrige bortekamp mot Manchester City, og har 1-2-1 på fremme gress.

Forsvareren Johnny Heitinga er usikker, mens Gibson og Alcaraz fremdeles er ute.

Vertene ligger seks plasser bak Everton på tabellen, men Villa har til sitt forsvar møtt på tøffere motstand enn de blå. Begge sider stiller med potensielle matchvinnere på topp i Benteke og Lukaku, men når Villa er satt til 3.15 i odds og Everton til 2.10 fristes vi klart mest av å sette hundrelappen vår på hjemmeseier.

Følg dagens Premier League-kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
Liverpool – West Bromwich Albion

Premier League. Liverpool spilte med én mann mer i 50 min. mot Newcastle sist, men maktet ikke å utnytte overtaket fullt ut i 2-2-kampen. Startet sesongen over forventning og optimismen stiger nok en gang hos fansen. Lucas Leiva var ikke med sist, men er tilbake i dag, og Brendan Rodgers kommer trolig til å gjøre endringer i laget. Sjefen kommer derimot ikke til rokkere på topp. Partnerskapet mellom Daniel Sturridge og Luis Suarez har vist seg særs vellykket, og duoen har stått for 10 av lagets 13 mål denne sesongen. Eneste tapet hittil kom mot Southampton hjemme, men ellers er samtlige på Anfield vunnet (3-0-1), senest 3-1 over Crystal Palace. Ligger på 3.plass med 5-2-1 totalt.

Coutinho er på bedringens vei, men brasilianeren blir ikke klar for neste helgs kamp mot Arsenal. Coates og Aspas er stadig ute, mens Enrique er usikker.

West Brom startet sesongen svært dårlig, men har nå satt klubbrekord med fem kamper uten tap i PL (2-3-0). Imponerte kraftig med borteseieren over Manchester United, og bød Arsenal på tøff motstand i forrige hjemmekamp som endte 1-1. Var også svært nære å hente hjem alle tre sist runde borte mot Stoke, men Begovic leverte en strålende kamp i mål hos vertene og sørget for at oppgjøret endte målløst. Ligger på tolvte plass med 2-4-2 totalt. Er uten tap på bortebane med 1-3-0 og gjerrige 3-2 i målforskjell.

Foster og Sinclair er ute med skade, mens Gera og Thorne testes før kampstart.

Liverpool bør være det førende laget på Anfield, men West Brom har spilt seg kraftig opp og vi holder oss unna lave 1.35 på hjemmeseier.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Southampton – Fulham

Premier League. Southampton fikk med seg et sterkt bortepoeng mot Manchester United sist og er nå uten tap på de fem siste (3-2-0). The Saints var aggressive fra start på Old Trafford, og selv om vertene hadde flest sjanser og to stolpeskudd, var Dejan Lovrens utligning rett før slutt ikke ufortjent. Startet sesongen noe tregt med 1-1 mot Sunderland og 0-0 mot West Ham på hjemmebane, men har siden spilt seg opp og er nå nummer seks med 4-3-1 totalt. Tapet kom mot Norwich borte. Kun sluppet inn tre baklengs, som er færrest i serien. Vunnet sine to siste med 2-0 over både Crystal Palace og Swansea.

Midtbanespilleren Steven Davis er usikker, mens Gaston Ramirez trolig blir klar.

Etter en svak innledning på sesong har Fulham vunnet sine to siste, og manager Martin Jol kan puste lettet ut, for nå. Kjempet først til seg seieren i en tøff batalje hjemme mot Stoke, mens årets andre borteseier ble sikret med 4-1 over Crystal Palace forrige lørdag. Viser bedring i formen og er et godt lag når det klaffer, men London-laget synes å ha et farlig lavt bunnivå når det går i mot. Er nummer fjorten med 3-1-4 totalt.

Kaptein Brede Hangeland er trolig ute med skade.

Southampton er favoritter i dagens oppgjør, men når oddsen på hjemmeseier er satt til 1.55 mener vi et under-spill er mer interessant. Samtlige av Southamptons kamper i serien har endt under 2.5, og vertene har kun sluppet inn tre baklengs. Før søndagens storseier over Crystal Palace hadde Fulham bare scoret fem mål på syv kamper, hvorav ett på bortebane. Martin Jols menn kommer til å få det vanskelig med å score på St. Mary’s, hvor Southampton har vunnet 2-0 i de tre siste kampene (liga og cup). Vi setter vår hundrelapp på under 2.5 til 1.80 i odds.

Spillet må kombineres.

Yeovil Town - Nottingham Forest
Yeovil Town ligger sist i Championship etter forrige rundes 0-0-oppgjør hjemme mot Brighton & Hove. Tabelljumboen hadde sjansen til å avgjøre kampen rett før slutt, men Shane Duffys heading gikk like utenfor. Nykommeren Yeovil har fått en tøff debut i Championship, laget tok alle tre i seriepremieren mot Millwall, men er uten seier siden og har kun hentet seks poeng på tolv kamper. Står med 1-3-8 totalt. Er mye som må forbedres hvis plassen skal reddes, og spesielt offensivt sliter laget. Yeovil har kun scoret seks mål på tolv kamper, som er dårligst i hele Football League. Står med 0-1-5 hjemme. Fraser Fyvie (m) måtte ut med skade sist og må stå over dagens kamp.

Nottingham Forest mistet seieren på overtid mot Bournemouth sist, kampen endte 1-1 og laget er nå seks poeng bak serieleder Burnley. Kun tapt én kamp så langt, men spiller for mye uavgjort til å stige helt til topps. Står med 6-5-1 totalt. Tok sesongens andre borteseier mot Brighton i forrige på tur, og har nå 2-3-1 på fremmed gress. Henry Lansbury (m) soner karantene, mens midstopperen Danny Collins er usikker.

Yeovil sliter altså kraftig om dagen, og har kun tatt et fattig poeng hjemme. Men tapene har kommet med små marginer; fire av lagets fem tap på Huish Park har kommet med ett mål, og i fem av seks kamper har de stått uavgjort til pause. Savnet etter en goalgetter er åpenbar, og laget må først og fremst tette igjen bakover for å sikre seg poeng. Nottingham stiller sterkest, men Yeovil har tross resultatene holdt følge med sterke lag lenge på hjemmebane, og det er først mot slutten at nykommeren for alvor merker divisjonsforskjellen. 2.02 i odds på at det står uavgjort til pause nok en gang på Huish Park er godkjent og prøves.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):

Yeovil Town - Nottingham Forest pause: 4.35 2.02 2.20
Southampton - Fulham over/under 2.5: 1.70 1.80
Total odds: 3.63

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus