Tidligere Brann-spiller Bård Finne kom inn som innbytter i Kölns siste kamp.
Tidligere Brann-spiller Bård Finne kom inn som innbytter i Kölns siste kamp. Foto: Imago/thomas Zimmermann (All Over Press)

Spennende dobbel til 3,87 i odds

To hjemmelag skal gi oss gode oddspenger i dag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens langskudd: 
Real sliter før hatkampen
Tippetips: Liverpool-derby der alt kan skje
Oddstips: 
Moyes møter tannløst bortelag
Dagens dobbel 1:
  Svindal vinner duellen
V75 Biri:
  Største jackpot siden 2010

Vi står overfor en strålende langoddsdag med full rulle i alle de store fotballigaene. I England spilles klassikerne Tottenham - Arsenal og Everton - Liverpool, mens Atletico og Real barker sammen i La Liga.

I tillegg er det VM i utfor for menn og verdenscup i skiskyting og hopp.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens dobbel 2

     
        Köln - Paderborn          H    
     
        Caen - Toulouse          H    
 


Köln - Paderborn H 1,80
Begge disse lagene rykket opp til Bundesligaen forrige sesong. Köln som serievinner, mens Paderborn endte på andreplass, seks poeng bak.

Köln har fått en god start på vårsesongen i Bundesligaen og står med borteseier over Hamburg og uavgjort hjemme mot Stuttgart så langt. Gjorde det også skarpt i treningskampene i januar. Ligger på tiendeplass og har fem poeng ned til nedrykkssonen.

Skademessig der det veldig bra ut, men den nye spissen Deyverson er ikke med i troppen.

Paderborn hadde en flott høstsesong, men har fått det tyngre og tyngre utover vinteren. Har ikke vunnet en eneste av de siste ni kampene, og 2015 har startet på fordelig vis.

Først ble det 0-5 borte mot Mainz. Deretter 0-3 hjemme mot Hamburg. Sistnevnte har vært i elendig form i vinter og tapte altså 0-2 på hjemmebane for Köln runden før.

Laget har falt ned til 14. plass, og det skiller bare ett poeng ned til Hertha Berlin på nedrykk.

Angriperen Marvin Ducksch (ett mål på åtte kamper) og midtbanespilleren Thomas Bertels er fortsatt ute med skader. Verre er det at den faste midtstopperen Patrick Ziegler må stå over grunnet sykdom.

Det er ikke uvanlig å se nyopprykkede som klapper helt sammen på vårsesongen etter en god start på høsten. Paderborn har vært fullstendig ute av slag i vinter og fremstår som en klar dumpekandidat.

Köln har bare vunnet én hjemmekamp denne sesongen, men laget får ikke en bedre sjanse enn dette til å pynte på statistikken.

Kampstart: 15.30.

Caen - Toulouse H 2,15
Caen fikk en brukbar start på sesongen, men havnet etter hvert i bunnstriden. Etter 0-1-tapet for Lille 10. januar lå laget desisert sist i Ligue 1, og det var fem poeng opp til sikker plass. De tre siste rundene har imidlertid vært en eneste stor opptur.

Først ble det 4-1 hjemme mot Reims, før Rennes ble tuktet med samme sifre på bortebane runden etter. Forrige helg ble topplaget Saint-Etienne slått 1-0 på hjemmebane. Ifølte rapportene var det en fortjent seier.

Caen har klatret opp på 15. plass og sikker plass. Har også bedre målforskjell enn de andre lagene som kjemper om å unngå nedrykk.

Skademessig ser det meget bra ut om dagen.

Toulouse hadde bare tatt to poeng på de siste seks kampene før det endelig ble 1-0-seier på hjemmebane mot formsvake Reims forrige runde.

Ligger dermed fortsatt ett poeng og én plass høyere enn dagens motstander. Men målforskjellen er seks mål svakere.

Har svake 3-0-9 på sesongens tolv bortekamper, og det er blitt tap i seks av de sju siste på fremmed gress.

Toulouse sliter med en rekke fravær til dagens kamp. Den faste midtbanespilleren Jean-Daniel Akpa Akpro er fortsatt opptatt med Afrikamesterskapet, mens den rumenske landslagsspilleren Dragos Grigore (forsvar) er suspendert. Forsvarerne Dusan Veskovac og Uros Spajic og Abel Aguilar (midtbane) er blant de to totalt sju spillerne som for tiden er skadet.

På den positive siden er forsvarerne Pavle Ninkov og Issiaga Sylla tilbake fra henholdsvis karantene og Afrikamesterskapet.

Toulouse har et av de mest gavmilde forsvarene i Ligue 1 og sliter voldsomt på bortebane om dagen. Situasjonen blir ikke bedre av laget har flere tunge fravær i forsvar og på midtbanen.

Dette bør være en ypperlig mulighet for et Caen som har opplevd en fantastisk opptur de siste rundene.

Kampstart: 20.00.

Samlet odds for dobbelen: 3,87.