Guingamp spiller i Europa League grunnet seier over Rennes i cupfinalen i mai. Her ser vi Guingamp-spissen Christophe Mandanne (til høyre) i duell med Anders Konradsen (i midten).
Guingamp spiller i Europa League grunnet seier over Rennes i cupfinalen i mai. Her ser vi Guingamp-spissen Christophe Mandanne (til høyre) i duell med Anders Konradsen (i midten). Foto: Franck Fife (Afp)

Spennende langskudd i Europa League

Det er bunn mot topp når Guingamp møter Paok i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips: 
Everton tenker bare på United
Dagens dobbel:  Topplagene viser hvem som er best
V5 Bjerke:
Vrien lunsjomgang
V4 Jägersro:
  Frekk banker skal gi cash

Vi varslet om et fantastisk spennende langsoddsprogram i går, og kvelden ble etter hvert også en fest for tipsene våre. Langskuddet (Basel-seier over Liverpool) til 3,40 i odds og to av fire ordinære tips (Malmö til 3,45 og Atletico til 2,05) gikk alle inn og sørget for et fint overskudd.

I tillegg ble det treff på de sju første kampene på både det lille og det store tippeforslaget, så det blir en spennende torsdagskveld for alle som fulgte tippetipsene våre.

Så langt i 2014 har undertegnedes 209 ordinære oddstips gitt en tilbakebetaling på 102,8 prosent.

Torsdag er det Europa League og Get-ligaen som dominerer langoddsprogrammet.

Dagens langskudd

Guingamp - Paok B


Guingamp er et eksempel på en liten klubb som mot alle odds har tatt seg videre til Europa League. Stedet nordvest i Frankrike har bare drøyt 7,280 tilskuere og endte på 16. plass i opprykksesongen i Ligue 1 i fjor, men gikk rett inn i gruppespillet i EL takket være suksess i Coupe de France.

Sesongen har åpnet på brutalt vis, med seks poeng og 4-12 i målforskjell på åtte kamper. Fikk spissen Mustapha Diallo utvist i EL-premieren mot Fiorentina og tapte 0-3. Hadde ett skudd på mål i det oppgjøret.

Diallo soner i kveld, og skal vi tro de forventede lagoppstillingene i franske nettaviser, kommer trener Jocelyn Gourvennectil å endre en del på laget som tapte 1-2 for Montpellier i helgen. Allerede om tre dager har laget en meget viktig hjemmekamp mot Nantes.

Paok har fått en forrykende start på den greske ligaen og ligger på førsteplass med 13 poeng og 13-1 i målforskjell etter fem kamper. Vant hele 6-1 over Dinamo Minsk i åpningskampen i Europa League. Motstanderen fikk en mann utvist i det oppgjøret, men da var stillingen allerede 5-0.

Grekerne har fått helgens kamp utsatt og skal ikke i aksjon igjen før 19. oktober. Skadesituasjonen skal være god, og vi kommer trolig til å se en sterk startellever.

Greske lag er normalt ikke noe man bør sette mye penger på i europeiske bortekamper, men vi gjør et unntak for Paok i kveld. Serielederen er i meget god form og kan konsentrere seg fullt og helt om denne matchen. Det samme kan ikke Guingamp, som har først og fremst må fokusere på å komme seg vekk fra bunnplassen i Ligue 1.

B til 2,75 i odds er et spennende langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør