Bernard Tomic måtte ha fem sett for å slå ut Jan-Lennard Struff i første runde i Wimbledon.
Bernard Tomic måtte ha fem sett for å slå ut Jan-Lennard Struff i første runde i Wimbledon. Foto: Henry Browne (Reuters)

Spennende spill fra Wimbledon

Men du må være tidlig ute for å rekke å levere bongen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips:  
England kan ta Japan også
Dagens dobbel:
  Mesterlag i krise
V76 Kongsvinger:  Herlig travfest
V4/V5 Øvrevoll:  Superspennende meny i Bærum

Onsdagens oddsprogram består av kamper fra Champions League-kvalifiseringen, fotball-VM for kvinner og diverse klubbkamper fra Sverige, Brasil, USA og Sør-Korea. Det er også full rulle i Wimbledon.

Pierre-Hugues Herbert - Bernard Tomic: Vinner Tomic 3-0 i sett? Nei,  1,65.

To helt forskjellige spillere braker sammen i denne 2. rundekampen i Wimbledon.

Tomic liker å stå bak å spille, mens Herbert liker å serve/komme på nett. Hervert er normalt sett en type spiller som Tomic ikke liker å møte, og at han skal vinne denne kampen 3-0 i sett virker faktisk litt søkt.

Har Herbert en av sine bedre servedager, vil han normalt sett stjele et sett fra Tomic. Verdt å merke seg er at Tomic ikke så veldig bra ut i første kamp, og måtte der ut i en femsetter.

Innbyrdes har disse møttes en gang, og det skjedde på slutten av fjoråret på hardcourt. Da stod Tomic til kun 1,55 til å vinne kampen. Det gjorde han imidlertid ikke, for det var den unge franskmannen som vant 2-1 i sett.

At vi her får 1,65 på at Herbert får minst med seg ett sett, fremstår som et meget bra spill.

Merk tidlig spillstopp: 12.30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør