Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Spissen som aldri får nok

Etter 16 år i toppfotballen er Miroslav Klose mer måltørst enn noen sinne.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Bjerke: 22 mill til alenevinner
Tippetips: Bale sikrer oss 12 rette
Oddstips 1: Flere mål fra Klose
Oddstips 2: Leicester viser styrke
Premier League: Skaderapport

Det er mye som skjer på langoddsen i dag, spesielt i fotballens verden. Det er fulle runder i Premier League og Serie A, og mye annen engelsk fotball. Primera Division, Ligue 1, nederlandsk og belgisk fotball finner vi også.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
69. Blackburn - Brighton B 2,65

Kampen er avlyst grunnet mye regn.
Championship. Blackburn og Henning Berg sliter, det er tydelig, og selv om det ikke er dette vi ønsker for nordmannen må vi tjene penger på det så lenge det går. Vi er ikke klare for å hoppe av toget helt ennå, for etter tragisk innsats og tap 1-4 hjemme for Cardiff, røk Blackburn 0-2 i Blackpool, nok et fortjent tap. I dag er de favoritter hjemme mot et av de bedre lagene i ligaen, og vi spør oss om ikke bortelaget har best sjanser her. Vi tror det, og 2,65 på måkene fra Brighton må testes.

111. Malaga - Real Madrid H 4,95
Spansk Primera. Både Malaga og Real Madrid står med 3-1-1 på sine fem siste i ligaen. Vi hadde ikke trodd Malaga skulle spille ut Sevilla i det sørspanske derbyet forleden, men det gjorde de, og vant 2-0. De har også vist i Champions League at de har et høyt maksnivå, samtidig som de skuffet med tap borte for Getafe tidligere i måneden. Real Madrid har det samme stjernespekkede laget som forrige sesong, men denne gangen er de havnet langt bak Barcelona når sesongen er halvveis. Hvorfor? De har bare 4-1-3 på åtte bortekamper, de taper 0-1 borte for Real Betis nylig, og at de slipper til Espanyol på slutten forrige kamp og får en sen 2-2-scoring i sekken, når de helt klart bør vinne, er utilgivelig. De har fortsatt gode sjanser på 2. plassen i Spania, og gull dersom Barcelona kollapser, men de må heve seg. Bortekamp i Malaga kan bli tøft nok, veldig tøft hvis hjemmelaget spiller opp mot sitt beste. 4,95 på H er for høyt til å stå urørt, denne må vi prøve.

Dagens avslag
104. Liverpool – Fulham H 1,45

Etter Liverpools 1-3 tap hjemme for Aston Villa forrige runde, der vi på forhånd takket nei til utrolige 1,30 for hjemmeseier på Anfield, får vi 1,45 på H når Fulham kommer på besøk. Fulham er ikke noe stort bortelag, det er ikke Aston Villa heller, og Liverpool-oddsen vi serveres er langt unna spill, igjen. 3-3-3 er Liverpools tall på Anfield, de har kun slått Southampton, Wigan og Reading her.

Dagens spill
Dagens utvalg er interessant, og vi har Lazio, Ipswich, Watford, Leicester, Coventry, Real Betis og Osasuna på blokka. Det betyr ikke at vi spiller en syvling til 80 i odds, vi plukker de fire vi tror mest på og spiller to dobler. Her er den første, med spillefrist klokken 14.55:

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

41. Sampdoria - Lazio
Serie A. Sampdoria gjorde som forventet forrige helg og tapte i Catania. Dette kom etter tap 0-2 hjemme for Udinese, og nå har Delio Rossi overtatt treneransvaret. Han skal nå prøve å heve et lag som står med 5-3-9 totalt, bare 3 poeng over nedrykk. Sampdoria viste at de kunne da de slo Genoa og Bologna hjemme i midten av november, men i de to siste har det vært tilbake til det svake og fantasiløse spillet som ikke fører noen vei.

Rossi har fått fire dager med laget, og i sin første kamp mangler han Tissone (m), som er suspendert, mens kapteinen Gastaldello (f) er tilbake i forsvaret. Maxi Lopez er usikker og Gazetta tror hjemmelaget starter slik, der en forventet endring fra Rossi er at Eder starter på topp med Icardi:

Romero - Berardi, Rossini, Gastaldello, Costa - Obiang, Maresca, Poli - Krsticic - Eder, Icardi

Målmaskinen Miroslav Klose avgjorde for Lazio hjemme mot Inter forrige runde. Det var Lazios fjerde strake hjemmeseier, og de har 4-2-0 på sine seks siste. På bortebane har de 0-0 mot Bologna og 0-0 mot Juventus i sine to siste, og 3-2-3 totalt. De utfordrer Inter om 2. plassen i serien og fortsetter det slik, ser vi Lazio i Champions League neste år. Mye av grunnlaget for suksessen er at måltyven Klose spiller på topp, noe han ganske sikkert gjør i dag. Det er også godt å se Hernanes på midtbanen.

Kozak, Dias (f) og Cavanda er tilbake her, mens Candreva (m) er suspendert. Ederson, Rocchi, Cana og Onazi er ute med skader, men det trengs ikke mange endringer. Sannsynlig startoppstilling:

Marchetti - Konko, Dias, Ciani, Radu - Mauri, Hernanes, Ledesma, Gonzalez, Lulic - Klose

Vi tror hjemmelagets ny trener får bruke denne kampen til å se akkurat hvor skoen trykker. Poengene skal Lazio ta med seg, de stiller et sterkt lag her og skal ha alle muligheter til å slå ligaens trolig minst konstruktive lag. Vi bruker 2,15 på borteseier.

113. Osasuna - Granada
Primera Division. Osasuna mistet seieren borte mot Getafe forrige runde, dommeren forærte motstander en straffe i tilleggstiden og Osasuna fikk bare 1-1. Typisk for et lag som sliter, men Osasuna ser ut til å gjøre noe med problemene. Det engang så sterke hjemmelaget står med 2-3-3 på Reyno De Navarra, men vi merker oss at de har hevet seg spillemessig og at de nylig slo Rayo Vallecano og spilte 0-0 mot Malaga her, før det ble tap 0-1 for Valencia. Osasuna vant også bortekampen mot Espanyol 3-0, og de har streken og dagens motstander på ett poengs avstand. Derfor er det meget viktig å vinne kveldens kamp.

Emiliano Armenteros (m) er suspendert. Sisi (m) står på skadelisten. Marca tror på en slik oppstilling, med toppscorer Kike Sola på plass:

A. Fernandez, Damia, Arrabias, Flano, Nano - Punal, Loe - Cejudo, Nino, Lamah - Sola

Granada ligger på nedrykk og har 0-2-3 på sine fem siste spilte. De har ikke scoret et mål siden de slo Real Betis den 9. november. De står med 2-0-6 borte totalt og spillermaterialet er blant det svakeste i ligaen, i manges øyne.

Siqueira (f) er tilbake. Førstevalget i mål, Tono, er skadet. Slik kan bortelaget starte:

Roberto - Siqueira, Mainz, Lopez, Nyom - Rico, Iriney - Benitez, El Arabi, Torje - Ighalo

Det blir et slit og et strev, men dette skal hjemmelaget vinne, slik de gjorde med 2-1 forrige sesong. Vakker fotball får vi neppe se, men 1,80 for hjemmeseieren mener vi er et godt spill, for dette er en bunnkamp der hjemmebanefordelen veier tungt, og dessuten er Osasuna hakket bedre enn Granada på en vanlig dag. Vi får en dobbel til 3,87. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 14.55.

41. Sampdoria - Lazio 2,75 2,85 2,15
113. Osasuna - Granada 1,80 3,15 3,30

Total odds 3,87

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus