Ståle Solbakken er i ferd med å få dreis på FC København.
Ståle Solbakken er i ferd med å få dreis på FC København. Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)

Ståle har ikke gitt opp

FC København og Ståle Solbakken har forsterket laget i vinterpausen og har ikke gitt opp kampen om seriegullet.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
VM på ski: Olsson sprenger feltet
VM på ski: Orker Petter råkjøret?
Oddssingel: Bremen til herlig odds
Oddsdobbel: Ny italiensk opptur
Tippetips: Chelsea bør vinne ligacupfinalen
V75 Solvalla: Ekstra V75 fra Sverige

Søndagens langoddsprogram er rett og slett strålende. Det starter tidlig søndag ettermiddag med toppoppgjøret mellom Liverpool og Manchester City og inneholder også ligacupfinalen mellom Chelsea og Manchester City. I tillegg er det fotball Europa rundt og VM på ski avsluttes med en meget spennende femmil.

OB - FC København B 1,80
Odense hadde lite å stille opp med mot Midtjylland i den første kampen etter vinterpausen og tapte 0-3 mot serielederen. Avsluttet med sju av ni mulige poeng før jul og ligger tredje sist med 19 poeng på 18 kamper. Det skiller fire poeng ned til Vestsjælland på nedrykk. 3-3-2 totalt på hjemmebane.

Tom Høgli scoret ett av målene da FCK åpnet vårsesongen med en oppskriftsmessig 2-0-seier hjemme mot Vestsjælland forrige søndag. Har fire strake seiere i Superligaen og har klatret til annenplass etter en tung start sesongen. Bjørn Sigurdarsson debuterte for FCK sist, men imponert ikke og kan bli ofret til fordel for Steve De Ridder. Ellers er det ingen nye problemer med mannskapet for Ståle Solbakken.

Ståle Solbakkens mannskap har tradisjonelt sett hatt et meget godt tak på OB, og det er blitt seier i de fem siste innbyrdes i serie og cup.

Vi setter pengene på FCK søndag og 1,80 i odds er helt ok. Litt lavt til å forsvare et singelspill og vi kombinerer derfor med en kamp fra fransk Ligue 1. 

Montpellier - Nice H 1,90
Hjemmelaget med sterke 5-3-1 på de ni siste seriekampene og sist helg ble det en flott 2-0 seier borte mot formsterke Guingamp. Har ikke mer enn fire poeng opp til Monaco på 4. plass som gir Europa League-plass.

7-1-4 totalt på hjemmebane.

Nice tapte lokaloppgjøret hjemme mot Monaco sist helg og ligger på 10.plass med 34 poeng. Hadde 3-3-0 på de seks siste seriekampene før den kampen. Brukbare 4-3-5 på bortebane.

Det står 5-1-0 på de seks siste tilsvarende og formsterke Montpellier bør har en fin sjanse her og 1,90 for hjemmeseier er fin odds.

Da får vi en dobbelodds på flotte 3,42 og innleveringsfrist for dette spillet er kl 16.55.