NEI NEI NEI: Adam Larsen blir utmanøvrert av en Steaua-spiller i møtet mellom sistnevnte og Strømsgodset forrige sesong.
NEI NEI NEI: Adam Larsen blir utmanøvrert av en Steaua-spiller i møtet mellom sistnevnte og Strømsgodset forrige sesong. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Steaua har full kontroll

Steaua Bucuresti står med en fot i tredje kvalifiseringsrunde og er mye bedre enn dagens motstander.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Täby: Herlig omgang
Nabolaget-quiz: Her kan du vinne 4000 kroner!

Av gårsdagens to tips, gikk singelen til 2,10 i odds inn.

Gleder du deg til Premier League-start? Sjekk ut Nettavisens splitter nye fantasy-spill da, vel! Hovedpremien er en VIP-tur til neste års sesongstart.

Dagens langoddsprogram er magert og utfordrende, med Champions League og Tour de France på menyen.

Dages dobbel, innleveringsfrist klokken 20.25.
Steuau Bucuresti + Lech Poznan, samlet odds 2,21.

Steaua Bucuresti er Romanias stolthet og har startet hjemlig liga helt godkjent med fire poeng fra to kamper.

Det forrige oppgjøret mellom disse to lagene endte med en komfortabel seier til dagens hjemmelag. 2-0 er et utgangspunkt det skal godt gjøres å rote bort.

Likevel er fansen stolt av Champions League-historien sin og det er ingen grunn for Steaua å ta unødvendige risikoer. Derfor tror vi de vil gå for seier selv om de er videre med uavgjort og ettmålstap.

Trencin er så vidt i gang med sin hjemlige liga og har tatt tre poeng på bare én kamp. Godt i gang, med andre ord.

Men i treningskampene har de slitt mot den motstanden som holder et visst nivå og forrige uke kom de virkelig til kort mot Steaua. De har nok allerede gitt opp og vet at avansement skal virkelig godt gjøres.

Det er ikke et særlig spennende spill, men 1,58 på hjemmeseier er fullt forsvarlig likevel.

Lech Poznan - FK Sarajevo, H 1,40
Apropos lite kjedelig spill! Lech Poznan vant Ekstraklasa i fjor og skal derfor forsvare æren til en stadig bedre fotballnasjon i Champions League.

Og det gjorde de til gangs i den første kampen mellom lagene, der de sikret en 2-0-seier i Bosnia.

I hjemlig liga har det imidlertid startet ganske begredelig, med hjemmetap for Pogon Szczecin. Det hadde gitt 5,9 ganger pengene om du tippet det hos Norsk Tipping.

Uansett kommer de til kampen mot et åpenbart svakere Sarajevo med et godt resultat i lommen. Og hjemmefansen behøver overbevising etter den svake ligaåpningen.

FK Sarajevo ble ikke spilt ut forrige kamp, for de hadde mye ball og mange sjanser, men i de avgjørende fasene er de langt under Lechs nivå.

1,40 er ikke på noen som helst måte et spennende spill, men oddsprogrammet er særdeles utfordrende denne onsdagen. Da tar vi det vi får og kombinerer den i det minste med 1,58.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus